Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (11/44) > >>

zipst:

--- Citat: rakitje00 - 19 Studeni, 2009, 22:11:38 ---otpeljaj enkom u split nek ti spusti iglu ocisti frgu i postela zrak malo i mora bit ok

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: ma koji split, 250 km za nastelovat karb :laughing1:, pa valjda ima neko u du, to je ka da ti sad odvedes diesisa u zadar na servis :toothy3: :toothy12: :toothy12:

R@kija:

--- Citat: zipst - 20 Studeni, 2009, 20:50:37 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12: ma koji split, 250 km za nastelovat karb :laughing1:, pa valjda ima neko u du, to je ka da ti sad odvedes diesisa u zadar na servis :toothy3: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jbt ja brijo da on iz splita...hahha ma svejedno ili u dbk...

giannelli:
koliko sam ja skonto on trenutno zivi u splitu.  :dontknow:

tuta125:
haha ma zivim u splitu osim preko zimskih i ljetnih praznika  :toothy10:
tako da bi mi najvise odgovaralo ako ima ko u splitu da bi mi to pogledao...

tuta125:
evo maloprije sam odvrnuo ler gas za jedno pola kruga - krug pa cekam da mi se ohladi...

i imam jos jedno pitanje:
kad prebacuje iz prve u drugu brzinu uvijek trzne, kad smo dvojica digne ga na zadnju malo. ali nekad kad pravim osmice na poligonu, znaci kad trzam gas i kocim, 2-3 sata poslije toga mi lijepo prebaciva brzine, jednomjerno bez ikakvih trzaja.... i poslije redovnog servisa mi isto dan-dva lijepo prebaciva. pa moze li to bit do rolica ili do federa kvacila?? rolice su 4,7 ili 5,2 g (svijetlo plavi, nisam 100% siguran, dobio sam ih s giannelli reversom) a federi su serijski.

bili trebo promijenit naslov teme jer smo sad vec daleko od trokiranja i akumulatora?  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju