Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (6/44) > >>

tuta125:

--- Citat: giannelli - 14 Studeni, 2009, 23:14:51 ---da, odmah mi ugasi, nema iskre kad to stisnem taj predkidac.

ako je otislo 7l u 100km to je rastelano do bola. :D

jel ga to palis bez gasa?

--- Kraj citata ---

da, bez gasa, prije sam ga palio s gasom pa mi je susjed reko da ne valja tako...  :)
moze bit da sam previse otvorio vijak za benzin pa presiše i zato nece upalit kako treba? i uvijek smrdi benzin kad ga se pali!

danas sam ipak otvorio deklo, sve je bilo na svom mjestu ali sam onaj dio koji zavrti variomat posprico wd-om i ocistio i sad se kurbla vraca kako treba! (ali opet ne pali kako treba...)

giannelli:
zavrni saraf do kraja i odvrni onda na jedan i po, pa probaj.
ne valja palit s unim gasom, daj vrlo malo tek toliko da osjetis kad sajla pruza odpor i onda bi trebao palit normalno.

mario_f15:

--- Citat: giannelli - 14 Studeni, 2009, 23:51:02 ---zavrni saraf do kraja i odvrni onda na jedan i po, pa probaj.
ne valja palit s unim gasom, daj vrlo malo tek toliko da osjetis kad sajla pruza odpor i onda bi trebao palit normalno.

--- Kraj citata ---
a da ga mozda ne zeza vakum ventil...tako je meni bilo nije valjao vakum ventil i stalno je zaljevo gorivo u cilindar i kurblo sam po 10min da upali..cim  ostavis motor i nakon 10min nece jer je nalio goriva u cilindar....i kad upali smrdi gorivo .....
mozda je i njemu tako ,,,svjecica nemoze spalit toliko goriva pa mu je teze upalit....
 :toothy9:

tuta125:

--- Citat: giannelli - 14 Studeni, 2009, 23:51:02 ---zavrni saraf do kraja i odvrni onda na jedan i po, pa probaj.

--- Kraj citata ---

a je li trebam oba dva ili samo onaj za smjesu?
pokusavo sam i tako par puta al opet nije htio upalit...

--- Citat: mario_f15 - 15 Studeni, 2009, 02:08:36 ---a da ga mozda ne zeza vakum ventil...tako je meni bilo nije valjao vakum ventil i stalno je zaljevo gorivo u cilindar i kurblo sam po 10min da upali..cim  ostavis motor i nakon 10min nece jer je nalio goriva u cilindar....i kad upali smrdi gorivo .....
mozda je i njemu tako ,,,svjecica nemoze spalit toliko goriva pa mu je teze upalit....
 :toothy9:

--- Kraj citata ---

cini mi se da bi to bilo moguce.... pa je li mogu to sam nekako provjerit? i gdje se nalazi taj vakum?
prije kad je smjesa bila siromasna pa mi se culo nesto ko da usisava zrak (ne znam kako bi objasnio) kad mijenja iz prve u drugu brzinu.  :icon_scratch:

mario_f15:
vakum ventil ti ide iz rezervara,sa njeg idu dva crijevete jedno je vakum a drugo za gorivo.........
ewo kako izgleda mislim da je tvoj kao ovaj  na slici:

mozes ga probati tako da skines ta dva crijeveta sa karburatora ,,i ako curi gorivo na crijevo od goriva...vakum ventil je neispravam,,,
znaci kad je motor ugasen ne smije gorivo curit na crijevo od goriva.. ni na crijevo od vakuma...nigdje ne smije curiti :)

nek me neko ispravako sam nesto krivo rekao... :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju