Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (42/44) > >>

nrg extreme:
šta nije funkcija čoka da se ugasi kad se zagrije?
a ne da se pali pa se isključi.
oću reć da ako ti ne radi čok da je cijelo vrijeme ustvari upaljen a ne ugašen. :drunken_smilie: :drunken_smilie:

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 07 Prosinac, 2009, 20:18:00 ---imam doma jedan dell 17.5 i neda mis e sad ic gledat..jel neznam jesu isti dekovi od grijaca i coka..ak jesuda nisi krivo spojio??

--- Kraj citata ---
Ja sam vidio samo od coka dek, a i samo sam na sekund odspojio pa spojio tako da je to sigurno tocno spojeno  :icon_thumright:

--- Citat: nrg extreme - 07 Prosinac, 2009, 20:26:56 ---šta nije funkcija čoka da se ugasi kad se zagrije?
a ne da se pali pa se isključi.
oću reć da ako ti ne radi čok da je cijelo vrijeme ustvari upaljen a ne ugašen. :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

A prije bi bilo ovako: jedva bi upalio skuter nakon 10 kurblanja, radio bi 10 sekundi na malim okretajima pa bi se povecali (cok bi se upalio) dok ne dode do 2 crtice rashladne tekucine, pa bi se vratili na normalne okretaje (cok bi se iskljucio)...
A sad: jedva upalim skuter nakon 7 kurblanja i budu jako mali okretaji potpuno ravnomjerni do 2 crtice....
Tako da ili bi trebo povecat ler gas ili kupit novi cok...  :dontknow:

nrg extreme:
prije nego kupiš novi čok provjeri dali radi ovaj.
spojiš ga na akumulator i kad se ugrije onda se igla uvuče,
tako su meni rekli tjuneri s foruma. :icon_biggrin: :icon_biggrin:

tuta125:

--- Citat: nrg extreme - 07 Prosinac, 2009, 20:43:27 ---prije nego kupiš novi čok provjeri dali radi ovaj.
spojiš ga na akumulator i kad se ugrije onda se igla uvuče,
tako su meni rekli tjuneri s foruma. :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ja sam ti novi u ovome tako da... nit znam sta i kako spojit na akumulator ni kako se to gleda  :-[
A i nije neki trosak i potajno se nadam da ce mi bolje palit ako budem stavio manualni  :laughing7:

nrg extreme:
trebo bi nać gdje je spojen čok i skinit žice i direkt ih spojit na aku na kleme.
i ja sam to nedavno išo radit ali nisam našo gdje je točno spojen jer se ne vidi dok
ne skineš plastike i ne rastaviš.ako znaš vjerojatno nije poblem al jbg kad ne znaš gdje je
spojen teba se najebat oko toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju