Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
tuta125:
--- Citat: nrg extreme - 07 Prosinac, 2009, 21:00:26 ---trebo bi nać gdje je spojen čok i skinit žice i direkt ih spojit na aku na kleme.
i ja sam to nedavno išo radit ali nisam našo gdje je točno spojen jer se ne vidi dok
ne skineš plastike i ne rastaviš.ako znaš vjerojatno nije poblem al jbg kad ne znaš gdje je
spojen teba se najebat oko toga.
--- Kraj citata ---
Jedva da znam gdje je akumulator a kamoli to drugo sve :toothy10:
Svejedno sam mislio uzet manualni cok u skorije vrijeme tako da mi je svejedno... jedino ako je ispravan ovaj elektricni pa ako treba kome za prodat :icon_tongue:
mario_f15:
--- Citat: tuta125 - 07 Prosinac, 2009, 20:35:41 ---Ja sam vidio samo od coka dek, a i samo sam na sekund odspojio pa spojio tako da je to sigurno tocno spojeno :icon_thumright:
A prije bi bilo ovako: jedva bi upalio skuter nakon 10 kurblanja, radio bi 10 sekundi na malim okretajima pa bi se povecali (cok bi se upalio) dok ne dode do 2 crtice rashladne tekucine, pa bi se vratili na normalne okretaje (cok bi se iskljucio)...
A sad: jedva upalim skuter nakon 7 kurblanja i budu jako mali okretaji potpuno ravnomjerni do 2 crtice....
Tako da ili bi trebo povecat ler gas ili kupit novi cok... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nebi reko da je do čoka... :dontknow:
jer i sam si reko da je isto tesko palio ,i kad je dizao okretaje kad ga upališ..... :toothy11:
EmirF121:
--- Citat: tuta125 - 07 Prosinac, 2009, 20:14:47 ---A i inace mi se nije svidao sto se pali tek kad se motor upali, mozda mi s manualnim bude bolje palio :dontknow:
--- Kraj citata ---
Čekaj ba, pa zar se ne pali svaki čok kad se motor upali? Probaj ti malo ler gas povećat pa onda će ti raditi na višim obrtajima kad ga upališ. Ne bih rekao da ti se pokvario čok.
tuta125:
--- Citat: mario_f15 - 08 Prosinac, 2009, 00:15:39 ---nebi reko da je do čoka... :dontknow:
jer i sam si reko da je isto tesko palio ,i kad je dizao okretaje kad ga upališ..... :toothy11:
--- Kraj citata ---
Nada umire posljednja :laughing7:
--- Citat: EmirF121 - 08 Prosinac, 2009, 14:51:34 ---Čekaj ba, pa zar se ne pali svaki čok kad se motor upali? Probaj ti malo ler gas povećat pa onda će ti raditi na višim obrtajima kad ga upališ. Ne bih rekao da ti se pokvario čok.
--- Kraj citata ---
Ler gas je dobar, okretaji su mu mozda cak i previsoki malo, naravno kad je motor zagrijan...
Evo, na ovom prvom videu se sve cuje...
Kome se ne da gledat to ovako izgleda:
- 1:18 - motor se upalio
- 2:20 - cok se pocinje palit
- 2:30 - cok se potpuno upalio
- 6:04 - cok se iskljucio
mario_f15:
--- Citat: tuta125 - 08 Prosinac, 2009, 15:58:53 ---Nada umire posljednja :laughing7:
Ler gas je dobar, okretaji su mu mozda cak i previsoki malo, naravno kad je motor zagrijan...
Evo, na ovom prvom videu se sve cuje...
Kome se ne da gledat to ovako izgleda:
- 1:18 - motor se upalio
- 2:20 - cok se pocinje palit
- 2:30 - cok se potpuno upalio
- 6:04 - cok se iskljucio
--- Kraj citata ---
AJD molim te zapamiti.........ujutro pali motor na kurblu..na kurblu te isssssss rođak :laughing11:............zaboravi alnaser ujutro..............vidis da ne moze............ :toothy11: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju