Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (32/44) > >>

EmirF121:

--- Citat: ---hmm kolko znam nisam nista vadio... (iako ne znam sto je limic uopce  :-[)
eto probaj s iglom, ako ne bude napretka probaj s diznom 62...  :dontknow: jer ako i ti imas Reverse onda bi nam trebalo sve bit isto, a cudno meni nikad nije trokiro na pola gasa, uvijek do 1/4...
pa javi jesi li uspio sto!  :happy6:

--- Kraj citata ---

Limić iz karburatora, sa rupicama, koji blokira ulazak zraka iz airboxa u karburator. Nemam ja Reverse i vjerovatno što sam ja izvadio taj limić sad mi se guši na pola gasa jer ima previše zraka.

mario_f15:

--- Citat: EmirF121 - 04 Prosinac, 2009, 19:55:51 ---Limić iz karburatora, sa rupicama, koji blokira ulazak zraka iz airboxa u karburator. Nemam ja Reverse i vjerovatno što sam ja izvadio taj limić sad mi se guši na pola gasa jer ima previše zraka.

--- Kraj citata ---
koja je dizna? ;D

BIKER-ST:

--- Citat: giannelli - 11 Studeni, 2009, 14:41:02 ---sta jel mos dat gas da ubrzas kad stisnes tu tipku?

--- Kraj citata ---

pa nisam lud, to je to!!

tuta125:

--- Citat: EmirF121 - 04 Prosinac, 2009, 19:55:51 ---Limić iz karburatora, sa rupicama, koji blokira ulazak zraka iz airboxa u karburator. Nemam ja Reverse i vjerovatno što sam ja izvadio taj limić sad mi se guši na pola gasa jer ima previše zraka.

--- Kraj citata ---
Aha mislio sam da imas Reverse...

Na karbu kad skinem cijev od airboxa vidi se zlatna metalna ploca okrugla s nekoliko rupica.... to je to valjda, znaci imam.
A vjerojatno ti se onda radi toga gusi, jer eto meni sad ni ne trokira ni ne gusi se s ovim setupom  :glasses9:

vanjossi:
pa ni tebi to netreba! ide ti slabije zbog toga...to se pusti jedino za serijski auspuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju