Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (31/44) > >>

EmirF121:
Čestitam!  ;D

Jesi li ti izvadio onaj limić iz karburatora. Je li to uopšte blokada, neko kaže jeste, neko kaže nije. Ja sam stavio diznu 64, red sponge i maknuo limić pa mi se na pola gasa valjda guši. U suboru ću podići iglu za jedan zub pa vam javim.

R@kija:
da to je blokada

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 03 Prosinac, 2009, 11:43:59 ---ajd bas mi je drago da je sad ok!!

--- Kraj citata ---
:headbang:

--- Citat: mario_f15 - 03 Prosinac, 2009, 12:52:14 ---eto super.....samo se javi ako bude sta trebalo.....svakako si dužan pivu....he he :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
siguran sam da ce bit jos problema, tako da cujemo opet  :laughing7: :icon_thumright:  :icon_thumright:

--- Citat: Ivan SP - 03 Prosinac, 2009, 18:32:12 ---o jebenti naš čovik pa niko ništa drago mi je da si riješio ali ubuduće javi se pa cemo pomoć koliko možemo pa valjda znam nešto i ja

--- Kraj citata ---
oo pa nisam primjetio da si i ti iz splita, drugi put ti se javim na pm!  :icon_thumright:

--- Citat: EmirF121 - 03 Prosinac, 2009, 20:39:20 ---Čestitam!  ;D

Jesi li ti izvadio onaj limić iz karburatora. Je li to uopšte blokada, neko kaže jeste, neko kaže nije. Ja sam stavio diznu 64, red sponge i maknuo limić pa mi se na pola gasa valjda guši. U suboru ću podići iglu za jedan zub pa vam javim.

--- Kraj citata ---
hvala hvala  :toothy10:

hmm kolko znam nisam nista vadio... (iako ne znam sto je limic uopce  :-[)
eto probaj s iglom, ako ne bude napretka probaj s diznom 62...  :dontknow: jer ako i ti imas Reverse onda bi nam trebalo sve bit isto, a cudno meni nikad nije trokiro na pola gasa, uvijek do 1/4...
pa javi jesi li uspio sto!  :happy6:

mario_f15:
 ;D
jednoga dana ce tebe neko pitat za pomoć..pa ćeš ti njemu pomoći kao što smo mi tebi.. :toothy11:
sve se može kad se hoće.... :toothy9:

tuta125:

--- Citat: mario_f15 - 04 Prosinac, 2009, 01:58:31 --- ;D
jednoga dana ce tebe neko pitat za pomoć..pa ćeš ti njemu pomoći kao što smo mi tebi.. :toothy11:
sve se može kad se hoće.... :toothy9:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: sve se moze kad se ima volje i dobre ucitelje!  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju