Općenito > Slike i filmovi o skuterima

runner 180.... 4 milje na kolo....

<< < (4/7) > >>

eladio:
ajde , sad su ga svi napali..

nije marino nista lose mislio..

ja sam dugo godina skejtao, i medju nama je to normalno bilo reci, recimo kad smo gledali neke amere na snimkama, e pa ovo i nije nesto strasno, to i mi mozemo..  to nije podcjenjivacki nego kompetitivni komentar :toothy3:

MARINO:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 03 Srpanj, 2007, 03:28:23 ---
--- Citat: MARINO - 01 Srpanj, 2007, 10:39:49 ---odmah bi se svađo,samo sam realan,ako ja mogu sa serijskim runnerom 50 vozit toliko sta je onda problem da on vozi sa sp-om 180...mislim cudite se ko da je covjek bog...
Da ste stavili Pakiya,Hrvoja,Maska...skidam kapu ali ovo vise nije pojam,to zelim rec... :toothy9: danas gdje god dođeš svi vec voze po zadnjem
I ne kuzim te,onaj tko moze vozit 100m po zadnjem moze vozit i kilometar...sorry ali glupo zboris... :headbang:

--- Kraj citata ---

stvarno glup komentar eeee...serijkog runnera 50 4 milje na zadnjem vozit...decko si lud...vozio sam 20km sa spom u komadu na 5°C po zimi pa se misli...ruka kolka je natekla jedva izvuko iz jakne;) a pazi vozis cijelo vrijeme 60-70kmh a kaj bi ti sa runnerom 50???
veca je umjetnost vozit jaci motor neko slabiji....zapamti

--- Kraj citata ---
A daj svasta sam ja vozio i sad ti meni nes govoris...
Ja neznam sta je vama ali sta je problem vozit sp-a koji ima toliko snage pa kad ti pocne padat napucas gas i odmah ga vratis a serijski runner 50 malo teze ide,i kad pocne padat ne mozes ga vratit ko sp-a i ako bas hoces vozim motore po zadnjem sa 60,70kmh sta uopce nije problem...E ivkulja ti si stvarno faca kad toliko vozis po zadnjem :biker2: :laughing7:
I znam ekipu koji su dolazili sa sp180 kao znaju vozit i onda smo im dali serijsku 50cm nisu nista mogli(poceli su srat da su im preslabi),ja im nisam kriv sta neznaju vozit po zadnjem na vagu nego samo na snagu...

veliki:
Ma ljudi! Nije ovo bija stun. Nego samo demonstracija šta napravit ako ode prva guma, a ne voziš vespu :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: MARINO - 05 Srpanj, 2007, 16:26:14 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 03 Srpanj, 2007, 03:28:23 ---
--- Citat: MARINO - 01 Srpanj, 2007, 10:39:49 ---odmah bi se svađo,samo sam realan,ako ja mogu sa serijskim runnerom 50 vozit toliko sta je onda problem da on vozi sa sp-om 180...mislim cudite se ko da je covjek bog...
Da ste stavili Pakiya,Hrvoja,Maska...skidam kapu ali ovo vise nije pojam,to zelim rec... :toothy9: danas gdje god dođeš svi vec voze po zadnjem
I ne kuzim te,onaj tko moze vozit 100m po zadnjem moze vozit i kilometar...sorry ali glupo zboris... :headbang:

--- Kraj citata ---

stvarno glup komentar eeee...serijkog runnera 50 4 milje na zadnjem vozit...decko si lud...vozio sam 20km sa spom u komadu na 5°C po zimi pa se misli...ruka kolka je natekla jedva izvuko iz jakne;) a pazi vozis cijelo vrijeme 60-70kmh a kaj bi ti sa runnerom 50???
veca je umjetnost vozit jaci motor neko slabiji....zapamti

--- Kraj citata ---
A daj svasta sam ja vozio i sad ti meni nes govoris...
Ja neznam sta je vama ali sta je problem vozit sp-a koji ima toliko snage pa kad ti pocne padat napucas gas i odmah ga vratis a serijski runner 50 malo teze ide,i kad pocne padat ne mozes ga vratit ko sp-a i ako bas hoces vozim motore po zadnjem sa 60,70kmh sta uopce nije problem...E ivkulja ti si stvarno faca kad toliko vozis po zadnjem :biker2: :laughing7:
I znam ekipu koji su dolazili sa sp180 kao znaju vozit i onda smo im dali serijsku 50cm nisu nista mogli(poceli su srat da su im preslabi),ja im nisam kriv sta neznaju vozit po zadnjem na vagu nego samo na snagu...

--- Kraj citata ---

ma gle necu se ja  s tobom svadjat..nego mi je digao zivac tvoj glupi komentar...ja dajem ruku u vatru da 80% njih kaj voze sp nemoze ni 2km na zadnjem...frende treba znat snagu savladat...po tvojoj logici r1 ima 180ks pa ga moze djete vozit na zadnjem...chill out

Nikon:
slazem se s ivkuljom :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju