Općenito > Slike i filmovi o skuterima
runner 180.... 4 milje na kolo....
MARINO:
druga je stvar R1 jer je tezi a i kocnica je na nozi pa ne mozes ljepo odrzavat kao i skuter...ali ovo sta je lik proso mislim da bi odvozio svatko koji zna cimat obican skuter...
To je moje misljenje jer ako ja mulac od 15g to mogu onda mogu i drugi...
Nikon:
prvo nema svak muda cimnit skuter na zadnji to je cinjenica,
a druga stvar je da se uvik nadje neko ko zna bolje od "profica" .. momak je lipo cima skuter 4 milje i to je to.. paky je bolji pa je isa 40km sta je tu problem..
nekome je to pi*darija, nekome nije.. sve u svemu lipo za vidit i gotovo.. to sta ti mos bolje ili neko drugi nije bitno :)
)ako kopcas poantu( .. ja bi recimo stunta za sebe ne za picije okolo i za ekipu da bi bia baja nego jer mi je gust.. ako mi je gust onda se ne usporedjujen s ostatkom nego ciman na zadnje i uzivam :)
ako ces stuntat sa r1 moze se napravit i rucna kocnica... waynder je koliko san sinja ima rucnu zadnju kocnicu na ktm-u
MARINO:
ma ok,slazem se s time,ja stvarno obozavam stuntat i bilo je dana kad sam toliko lud bio da sam se u 5 ujutro usred zime usto,otiso na igraliste,upalim si reflektore i deri brate...I to vrijeme dok sam cimo sa stalkerom non stop po zadnjem po glavnim cestama,uzbrdicama,nizbrdicama gdje god sam stigo a tek poslje kad promislis glavom...
Inace rucnu kocnicu i Paky ima,to uglavnom svi stave gore na takvim motorima...
Tommek-172:
Lijepo za vidjet... ali nista posebno.. sa sp-180 to nije nikakav problem.. i uz jako malo truda se to da postic tj i puno vise.. samo treba imat volje..
Matej28:
jel sad neki trend dizat teme koje su stare 3 godine i 3 mjeseca?....stvarno ne razumijem... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju