Tehnički kutak > Tuning skutera

opet problem s runnerom

<< < (6/13) > >>

SlowRider:

--- Citat: el - 23 Lipanj, 2007, 14:39:55 ---i evo ga opet po neznam koji put....stavio vecu dizni probam par puta zapalit malo postelam karb i nece,vratim staru diznu i opet nece zapalit raskopam karb i skuzim da u casici od karba. uopce nema benge inace svaki put kad sam ju skido unutra je bilo benge...sta bi moglo bit vaakum ili nesto :help:

--- Kraj citata ---

Mene je zezo vakum, iz vakum pumpice ti idu 2 cijevcice, kroz jednu ti tece benzin, a krz drugu nista. Kroz tu drugu trebas ustima povuci zrak i zadrzati, i trebalo bi teci gorivo.

lik-bj:
pogledaj ono crijevo šta ide na usis (vakum) kod prirubnice da ti nije pulo ili slično jer radi toga neče iso upalit  :icon_thumright:

el:
evo uspio sam ga upalit ni sam neznam kako ??? al opet skut nejde nikud dok se vozim gubi snagu ono sve sto sam vec prije reko ko da je karb nepostelan nadam se da je svijecica,ovaj tj idem po svijecicu pa ce mo vidjet,jos moram promijenit rolice i remen (ispod dekla se cuje kao neko pucketanje dal su to rolice ili...) centralni nije ..

ja vise nikad netrebam otvarat temu na forumu jer imam ovu "opet problem s runnerom"   ;D ;D ;D

lik-bj:
a šta ako kupiš drugi motor opet češ morat novu otvorit  :toothy10:  :laughing3:

el:
ak cu ovaj prodavat,onda dolazi 180sp ili 125-ica...znaci opet runner ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju