Tehnički kutak > Tuning skutera
opet problem s runnerom
speed:
--- Citat: el - 23 Lipanj, 2007, 14:39:55 ---i evo ga opet po neznam koji put....stavio vecu dizni probam par puta zapalit malo postelam karb i nece,vratim staru diznu i opet nece zapalit raskopam karb i skuzim da u casici od karba. uopce nema benge inace svaki put kad sam ju skido unutra je bilo benge...sta bi moglo bit vaakum ili nesto :help:
--- Kraj citata ---
zasto si uopce stavljao vecu diznu ako ti je s onom isao,mozda ti je zastopan vakuum ventil,iako ne vjerujem da je on ako je motor isao prije nego si stavio diznu,moze bit da si krivo stavio diznu ili da ti je ova nova zastopana
Punisher:
--- Citat: el - 23 Lipanj, 2007, 14:39:55 ---i evo ga opet po neznam koji put....stavio vecu dizni probam par puta zapalit malo postelam karb i nece,vratim staru diznu i opet nece zapalit raskopam karb i skuzim da u casici od karba. uopce nema benge inace svaki put kad sam ju skido unutra je bilo benge...sta bi moglo bit vaakum ili nesto :help:
--- Kraj citata ---
Vakuum ti je najlakše provjerit tako da izvučeš cijevčicu benzina do karba i verglaš da vidiš da li uopće baca benzina, ako ne ili jako slabo onda je najvjerojatnije nešto zaštopano.
el:
ok pogledat cu vaakum
ali danas stavim novi remen i skuter na pocetku jakooo slabo vuce u brijeg uopce neide, :angry9: kaj to remen treba sijest ili... :help:
Punisher:
--- Citat: el - 28 Lipanj, 2007, 11:08:03 ---ok pogledat cu vaakum
ali danas stavim novi remen i skuter na pocetku jakooo slabo vuce u brijeg uopce neide, :angry9: kaj to remen treba sijest ili... :help:
--- Kraj citata ---
Remenu teba jedno vrijeme (kilometraža) da se prilagodi (mislim 50-100km) nakon toga punom površinom sjeda na polutke variomata i kvačila.
el:
--- Citat: Punisher - 28 Lipanj, 2007, 17:15:01 ---
--- Citat: el - 28 Lipanj, 2007, 11:08:03 ---ok pogledat cu vaakum
--- Kraj citata ---
Remenu teba jedno vrijeme (kilometraža) da se prilagodi (mislim 50-100km) nakon toga punom površinom sjeda na polutke variomata i kvačila.
--- Kraj citata ---
dal to moze bit razlog tome sto ne vuce na pocetku... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju