Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina prvog skutera

<< < (2/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 07 Studeni, 2009, 09:53:47 ---imao ju neko vrijeme..ima blokiran cdi tako da ne ide preko nekih 75-80 ali je jako zivahna i solidno vuce i s dvojicom...ja sam svoju gazio jer sam ju uzeo za 900kn i nista joj nije bilo..jedno pao s nje i opet nista  :icon_biggrin: ugl. skuteri za od tocke a do tocke b je super ali puno trazi para s obzirom da nije u najboljem stanju..moja je imala 36 000km jednom mjenjane karike klip i cilindar bez crtice  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Točno to, jer u Hondi je podosta skupo  :dontknow: Ujak mi za X8RS kupovao klip i karike pa je platio više nego da sam mu ja polugeneralku napravil  :drunken_smilie:

Alekre:
Pa evo, otisao sam da vidim po katalogu akumulator... Ni manje ni vise nego 5000 dinara, circa 55 eura  :o Pa od cega je majku mu!

Sto se tice tog doterivanja, automehanicar sam, nije problem. Problem je sto sam seo dva puta u zivotu na skuter i nemam ama bas blage veze kako treba da ide.

SlowRider:

--- Citat: Alekre - 07 Studeni, 2009, 16:45:20 ---Pa evo, otisao sam da vidim po katalogu akumulator... Ni manje ni vise nego 5000 dinara, circa 55 eura  :o Pa od cega je majku mu!

Sto se tice tog doterivanja, automehanicar sam, nije problem. Problem je sto sam seo dva puta u zivotu na skuter i nemam ama bas blage veze kako treba da ide.

--- Kraj citata ---

pa ne treba ti akumulator po katalogu, uzmes tipicni akumulator od 4Ah koji je oko 20€ i nema problema.

gokiSP:
taj aku po katalogu vjerovatno vise i ne postoji  :icon_biggrin:

dhorvat:
Izmjeri dimenzije akumulator (visina, širina i debljina) i pročitaj kolko Ampersati (Ah) ima. Ili ga jednostavno uzmeš i otižeš takav kupiti u dućan  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju