Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina prvog skutera

<< < (3/5) > >>

free_riders_klis:
imam ja hondu sfx pa da kazem svoja iskustva.....ljudi kad je vide misle vece g#vn% od baotiana, a grdno se varaju....moja dok je bila ful pazena isla je ko luda(preko 90 na ravnome po satu) na njoj tp trophy, presla kilometara ni sat vise ne moze izbrojit... ma ono, dusu dala za mene. inace meni osobno ruzna da ruznija ne moze bit , i vrlo nestabilna, ali sto je tu je kupuje se novi ....meni najbitnije da se u zivotu ne sjecam da se nesto pokvarilo na njoj...osim naravno nuspojava nakon padova  :laughing7: :laughing7:

RRacing:
Jesi mogo nac još ružnije motore  ;D ja bi isto vjerovatno uzeo hondu ali isto ,,,,, :dontknow:

Alekre:
To je sto je, cenovno sve preko toga rusi moj koncept jeftine voznje :) Kao sam i rekao, bitno mi je da me vozi po gradu, na posao... Bez ikakve jurnjave i to, a to sto je ruzna bas mi i nije bitno. samo da se ne kvari :D

RRacing:
JA bi na tvome mjestu naso nekakvog stalkera,,,jer za te pare bi ga našo 100% i motor je kvalitetan dosta  :o

Iwo SR Tuono:
točno to, a isto je ružan i ne troši ništa tako da netrebaš da se brineš oko toga  :klanjamose:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju