Ostalo > Svijet računala i mobitela
Call of Duty: Modern Warfare 2
White:
--- Citat: Pupo - 24 Studeni, 2009, 10:09:05 ---Ovisi i s čim pucaš, normalno ak s nekim malim kalibrom da neprolazi kroz zid. I nije svaki zid jednako tanak da može kroz njega! Uzmi .50 kalibar pa probaj kroz zid :)
Juče sam prešao igricu, nije loshe :icon_biggrin: samo prekratko :sad1:
--- Kraj citata ---
i ja ju prešo juče ali me mući to što mi piše 51% prešo,a sve sam misije riješio... :dontknow:
Bokygs:
--- Citat: White - 24 Studeni, 2009, 23:06:58 ---i ja ju prešo juče ali me mući to što mi piše 51% prešo,a sve sam misije riješio... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Tako je i meni,to ti je zato jer si presao cijeli campaign na samo jednom nivou težine...npr. ja sam sve na regular presao pa mi je recruit i regular progress 100% dok mi je hardened i veteran 0%.O postotku ti jos ovisi koliko si "enemy intela" pronasao...
DvdAerox:
--- Citat: DvdAerox - 23 Studeni, 2009, 16:23:36 ---Zamolio bi dobru dusu da mi posalje korektan link za skinut to chudo, preko bit torrenta ako je moguce i da ima sve crackove sta se tice sp-a :notworthy:
--- Kraj citata ---
ajde ljudi plizz, svi igrate a ja ne, lol, skinuo sam s nekog linka ali nije valjala, moze neko poslat dobar link :icon_thumright:
PROOF:
skini razorovu ili skidrowovu igru....
djsmola:
Jel ja mogu igrat crackanu verziju online ako imam org cd key....frend mi je kupio igru vani al nece dolazit jos mj dana,jel mi moze on samo dat cd key i da regam preko steama ili bolje da cekam da donese org
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju