Ostalo > Svijet računala i mobitela
Call of Duty: Modern Warfare 2
Rossi:
--- Citat: Peksy - 23 Studeni, 2009, 09:48:33 ---izasao je cod 6 ima ga meni susjed pre dora igra :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ponavaljam to nije cod 6 ...nego Call of Duty :Modern Warfare 2....to je nastavak Call od Duty 4:Modern Warfare ........tako da nije cod 6....cod 6 izlazi tek nekad 2010 god ....ovo jest 6 nastavak coda ali se ne smatra kao Cod 6...kao 6 nastavak da .....
ko ne vjeruje evo link stranice pa provjeri
http://www.callofduty.com/hub
DvdAerox:
Zamolio bi dobru dusu da mi posalje korektan link za skinut to chudo, preko bit torrenta ako je moguce i da ima sve crackove sta se tice sp-a :notworthy:
wonderkid:
moze mi netko reci dali meci idu kroz zid jer ja pucam da ga pucam kroz zid i nikoga nemogu ubit ??? ??? najbolji dio je ono kad si u brazilu pa mozes ubijat kokosi i kad im uvalis metak onda se rasprsnu a perje poleti u pm
White:
--- Citat: wonderkid - 23 Studeni, 2009, 18:46:09 ---moze mi netko reci dali meci idu kroz zid jer ja pucam da ga pucam kroz zid i nikoga nemogu ubit ??? ??? najbolji dio je ono kad si u brazilu pa mozes ubijat kokosi i kad im uvalis metak onda se rasprsnu a perje poleti u pm
--- Kraj citata ---
izgleda da idu samo kroz daske...
Pupo:
--- Citat: White - 23 Studeni, 2009, 18:50:15 ---izgleda da idu samo kroz daske...
--- Kraj citata ---
Ovisi i s čim pucaš, normalno ak s nekim malim kalibrom da neprolazi kroz zid. I nije svaki zid jednako tanak da može kroz njega! Uzmi .50 kalibar pa probaj kroz zid :)
Juče sam prešao igricu, nije loshe :icon_biggrin: samo prekratko :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju