Ostalo > Svijet računala i mobitela
Call of Duty: Modern Warfare 2
andy:
--- Citat: speed - 17 Studeni, 2009, 01:15:32 ---ja sam properov skinuo i igricu razorovu,i radi,jesi patchirao steam?
--- Kraj citata ---
Instalirao sam STEAM i acc napravio bezveze.. Patc sam skinuo 1.6 za COD al ne za Steam, šta to treba ? :icon_scratch:
Sad instaliram od SKIDROW-a sve pa ću vidjet.. Al igrica se ruši ko radi cracka il grafičke, al onda bi se srušio cijeli komp a ne samo igrica da je do grafičke
PROOF:
ja sam skinuo skidrowu igricu i crack i nisam napravio nikakav acc niti nista... sve radi savrseno... :dontknow:
Lazo:
za steam treba neka sifra koja se inače nalazi na original cd-u probat ću nabavit, proof kako ti radi multiplayer bez steama?
PROOF:
ja igram SP :toothy3:
Bokygs:
Skinite steam i napravite update,onda acc na steam i kasnije nakon registracije pod nick u steamu staviti da je odvojen,npr. moj skuter ,a ne mojskuter (da vas ne izbaciva iz igre) i skinite crack i kopirajte sadržaj u mapu gdje je instalirana igra i to je to....makar sam ja to napravio i meni radi :D .Da bi se igrao mutliplayer steam mora biti upaljen,znači bez upaljenog steama nema igranja :nono:
Koga zanima link za crack nek se javi na PM ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju