Ostalo > Svijet računala i mobitela

Call of Duty: Modern Warfare 2

<< < (12/20) > >>

speed:

--- Citat: andy - 16 Studeni, 2009, 19:07:59 ---Ja skino od razora i igro, došo do 3 staze negdje i više, i od tad mi se srušila igra i kad god uđem nakon 30sekundi padne opet.. I tak stalno..  :dontknow:

--- Kraj citata ---
skini properov crack i radit ce ti

PROOF:
jel valja taj borderland?

andre@26:
Čitao sam o njemu da je singl pleyer dobar na pocetku ali da poslije pocinje dosađivati zbog njegove rasprostranosti( kao fallout 3)  i sličnih misija, ali zati kažu da je multy odličan jer se igra u grupi od 4 svako izabere jednog igrača i podijeljuju se svakome svoja radnja u misiji.

Ali jedva čekam da isprobam taj novi COD MW2 grafika mora da mu gude *bena a i misije kađu svi da su odlične, a tek na online da daje sve od sebe.

andy:

--- Citat: speed - 16 Studeni, 2009, 19:37:51 ---skini properov crack i radit ce ti

--- Kraj citata ---

Od SKIDROW-a.. Jesam i kopiram sva ona sranj* i onda kaže da nie našo steamacp.dll tak nekak.. Neznam, verzija je Razorova i valjda mu paše sam razor  :angry9:

speed:

--- Citat: andy - 16 Studeni, 2009, 21:53:13 ---Od SKIDROW-a.. Jesam i kopiram sva ona sranj* i onda kaže da nie našo steamacp.dll tak nekak.. Neznam, verzija je Razorova i valjda mu paše sam razor  :angry9:

--- Kraj citata ---
ja sam properov skinuo i igricu razorovu,i radi,jesi patchirao steam?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju