Ostalo > Svijet računala i mobitela
Call of Duty: Modern Warfare 2
speed:
--- Citat: Rossi - 11 Studeni, 2009, 17:06:59 ---koliko ja znam mw2 nema dediceded server...znaci nema ko prije da napravis server pa da ulaze ljudi na server i da igrate online.....nego ima online ide preko nekog sranja kao sto je to na konzolama ...udjes i ubaci te da igras negdje ..znaci nema ko prije ....
--- Kraj citata ---
ides preko steam servera,ali moc ces i sam napraviti server,jer sam ja vec i sad zahebao steam i igram,inace kad krene instalacija upises key i steam ti mora odobriti jer ne mozes instalirati...
Tomma:
--- Citat: speed - 11 Studeni, 2009, 17:10:10 ---ides preko steam servera,ali moc ces i sam napraviti server,jer sam ja vec i sad zahebao steam i igram,inace kad krene instalacija upises key i steam ti mora odobriti jer ne mozes instalirati...
--- Kraj citata ---
Joj bit ce na jednom forumu acca dump za steamove za cod...Moram ubrati nesto da mogu igrati :toothy12:
speed:
--- Citat: Tomma - 11 Studeni, 2009, 22:05:12 ---Joj bit ce na jednom forumu acca dump za steamove za cod...Moram ubrati nesto da mogu igrati :toothy12:
--- Kraj citata ---
bit ce kroz tjedan dana patch koji ce dozvoliti da mozes sam napravi server i da mozes igrati na bilo kojem severu
najjaca misija do sada mi je bila kad sam snjezne saonice vozio :)
speed:
Izasao i Crack za multiplayer :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Rossi:
ako je tako ...sutra cu narucit orginal pa da se ne mucim hehe :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju