Ostalo > Svijet računala i mobitela

Call of Duty: Modern Warfare 2

<< < (5/20) > >>

Noha boy:
Skidam i ja  pa da vidim dal to kaj valja

Za sad imam sve cod igre orginal tak da i toga si budem isto moral kupiti  :toothy3: :toothy3:

wonderkid:

--- Citat: Noha boy - 08 Studeni, 2009, 12:09:36 ---Skidam i ja  pa da vidim dal to kaj valja

Za sad imam sve cod igre orginal tak da i toga si budem isto moral kupiti  :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
ti nisi cist  ;D ;D

speed:
pocetak instalacije i morate napraviti online acc,kad krene instalacija zahtjeva da je povezan na internet,skidalo nekaj,i regao se,onda me trazio aktivacijski kljuc koji izlazi tek 10.11,tak da do tad ni ne pokusavate instalirati :toothy3:

speed:
evo vec je igram nekih 2 h,igrica je brutala,ja igram steam verziju jer sam uspio nabaviti dva kljucna petcha pomocu kojih se moze igrati i instalirati uopce,ako kome treba nek me doda na msn pa da mu objasnim kako i sta.e da jesam vam rekao da je igrica brutalna??? :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Rossi:
koliko ja znam mw2 nema dediceded server...znaci nema ko prije da napravis server pa da ulaze ljudi na server i da igrate online.....nego ima online ide preko nekog sranja kao sto je to na konzolama ...udjes i ubaci te da igras negdje ..znaci nema ko prije ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju