Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (48/94) > >>

2TDottore:
bleki nisam ja nista reko o tvom poslu i kolko si ti zauzet....u to se ne petljam....fala bogu da imas brdo posla u ovo doba recesije....nego sam velim da presporo mi nekak napreduje taj projekt s obzirom da se imaju vise manje svi djelovi a na kraju smo dosli do zakljucka da doticni vlasnik nece nista sam slagat bez tvoje kontrole.... ;D

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 19:30:52 ---bleki nisam ja nista reko o tvom poslu i kolko si ti zauzet....u to se ne petljam....fala bogu da imas brdo posla u ovo doba recesije....nego sam velim da presporo mi nekak napreduje taj projekt s obzirom da se imaju vise manje svi djelovi a na kraju smo dosli do zakljucka da doticni vlasnik nece nista sam slagat bez tvoje kontrole.... ;D

--- Kraj citata ---
Nije to da neće on ništa,nego nismo baš susedi,on je 20km od mene,pa mu malo glupo doć svaki dan,a i čovik ima obaveze fax i tako,sad će se to riješiti za koji dan  :icon_thumright:

doritos:
bleky lazove, priznaj da je on sve platil a ti imas sva prava na skut inace mu skut nece proraditi bez tebe hhh ;D ;D

samo polako da ta zujalica dela i ide kak treba, svaka cast na trudu i strpljenju :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: doritos - 22 Ožujak, 2010, 20:38:36 ---bleky lazove, priznaj da je on sve platil a ti imas sva prava na skut inace mu skut nece proraditi bez tebe hhh ;D ;D

samo polako da ta zujalica dela i ide kak treba, svaka cast na trudu i strpljenju :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa normalno on sponzorira hehe :toothy12:

Nero:
ja sam napravio svoj dio posla, a bleki svoj.. nema smisla da mu se petljam u posao kad čovjek garantira za svoj rad, a i razumije se puno više nego ja. I također je istina da bleki zivi 20 km dalje od mene i da nemam prijevoz da bi svaki dan mogao nesto radit na motoru. Bit ce to ubrzo na cesti, ne brinite se... Dottore ti se najvise pjenis a kad sam te pitao da stavis koju sliku svog zipa onda si bio jako ''velikodušan'' :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju