Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
black-rox:
Frka nije jedini,još je jedan u pic stanju onaj od moga bratića,nije još upalio,jer imam drugog posla,moram složiti još jedan drugi motor,jer sam pri kraju s rokom za taj drugi.......
2TDottore:
jbt vi svaki dan zaserafite po jedan seraf i to tu dokumentirate umjesto da sve stavite na hrpu i slozite za par sati pa onda bacite slike da se vidi kaj ste delali....
bleki kolko vidim nero nemoze bez tvog blagoslova ni taj jedan seraf dnevno zaserafit... :laughing7:
doritos:
--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 19:11:09 ---jbt vi svaki dan zaserafite po jedan seraf i to tu dokumentirate umjesto da sve stavite na hrpu i slozite za par sati pa onda bacite slike da se vidi kaj ste delali....
bleki kolko vidim nero nemoze bez tvog blagoslova ni taj jedan seraf dnevno zaserafit... :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
klembic:
zabušanti dosta komentara i ote slagat to čudo :D
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 19:11:09 ---jbt vi svaki dan zaserafite po jedan seraf i to tu dokumentirate umjesto da sve stavite na hrpu i slozite za par sati pa onda bacite slike da se vidi kaj ste delali....
--- Kraj citata ---
Može nek dođu pa nek šarafe,još će dobit i pare za to,pa nije meni ovo jedini motor koji ja slažem,te ča imam tonu servisa,plus još uvijek neki motor za slagat,a za sve ima određeni rok do kada mora biti isporučeno natrag vlasniku :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju