Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (29/94) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: Nero - 31 Siječanj, 2010, 19:11:31 ---nema me jedan dan na forumu i eto dve strane spama. BLokovi su piturani po mojoj zelji u mat crno posto je cijeli skuter iste boje. Ono sto je najbitnije je da sad na red ide slaganje blokova i svega potrebnog da se projekt lagano privede kraju.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

mat crni skuter s mat blokovima  :headbang:

Nero:
Sutra idem po nove ležajeve radilice, one koje sam naručio preko cilinder.si su dosli u takvom stanju da su neuporabivi.. Do slušanja ekipa!

black-rox:

--- Citat: Nero - 01 Ožujak, 2010, 12:52:41 ---Sutra idem po nove ležajeve radilice, one koje sam naručio preko cilinder.si su dosli u takvom stanju da su neuporabivi.. Do slušanja ekipa!

--- Kraj citata ---
Yes to znači da ću i ja napokon zabiti malossi vario na gp1  :toothy10:

dino gp1:
Odlično.... prošli cijeli vikend sam bio gore na grobniku, moram jednom doći vidjeti tog zipića a još veća želja mi je vidjeti kako ide ono čudo od sp-a i roxa  :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Nero - 31 Siječanj, 2010, 19:11:31 ---nema me jedan dan na forumu i eto dve strane spama. BLokovi su piturani po mojoj zelji u mat crno posto je cijeli skuter iste boje. Ono sto je najbitnije je da sad na red ide slaganje blokova i svega potrebnog da se projekt lagano privede kraju.

--- Kraj citata ---

kolega znas da uvjek ima likova kojima ovo ne pase, ono itd...boli te, radis za sebe a ne za njih jer je tvoj skut ...

ekipa da ti zeli sve najbolje onda bi ti predlagali a ne tu ja sam ovako, u mene ovako i tralala...

NERO skut ce biti bonbon, ako se vidimo ikad, moras mi dat djir :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju