Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
Pupo:
--- Citat: aeroxtuning - 30 Siječanj, 2010, 22:12:43 ---Čim ima takozvane "narancine kore" to mi se nikako ne dopada,slažem se sa blekom,ako vas zanima u mojoj temi ima jedna slika di mi je prednja plastika STAKLO ;)
--- Kraj citata ---
Meni se pojavljivala kad sam malo pretjerao s farbom, tj. malo sam predebelo ofarbao u jednom preletu. Iako nevidim koliko je to loše u ovom slučaju, ipak su to blokovi. Da se to sređivat, al nema smisla, bolje da je više i sve popunjeno nego da nema farbe.
ami trade:
speed - našta će ličiti ti blokovi kad bude trebalo nešto raskopati? recimo getribu?
2TDottore:
sve je to ljepo divno krasno ak je predvidjeno samo za izlozbu ili dok se nista ne radi po tome.... ;D
speed:
--- Citat: ami trade - 30 Siječanj, 2010, 22:43:21 ---speed - našta će ličiti ti blokovi kad bude trebalo nešto raskopati? recimo getribu?
--- Kraj citata ---
gle,u cem ce biti problem,ja sam blokove bojao prije 5 godina i lako sam raskopao :laughing7: :laughing7: :laughing7: neznam zakaj da idem blokove raskapati kad imaju 13 000 km...a vxr nema potrebe rastavljanja blokova do 50 000 km....
black---mislis da je lose obojano....to je slikano prije zavrsne ruke...znaci di se zalije da izgleda ok...i da nema laka u tome,cista boja
:headbang: :headbang: :headbang:
btw.... ami...niste radili ova dva dana a ja dosao u shoping :laughing6:
Nero:
nema me jedan dan na forumu i eto dve strane spama. BLokovi su piturani po mojoj zelji u mat crno posto je cijeli skuter iste boje. Ono sto je najbitnije je da sad na red ide slaganje blokova i svega potrebnog da se projekt lagano privede kraju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju