Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nekoliko profi lakirera me uvjeravalo da je je njihovo farabanje ko plastifikacija.....i kad sam im na kraju sezone pokazao npr felgu od motora koju su oni farbali i koja je bila sjebana od kamencica i jednu drugu felgu koja je bila ispjeskarena i plastificirana i na njoj nije bila ni jedna krhotina samo su zasutili tak da nemres tvrdit da je boja ko plastifikacija jer to su gluposti......
gle nije,ovisi kako se pripremi,hebes boju,ja ionako pecem kad bojam,tako da je meni boja ko plastifikacija jer se spece na 80,a kod plastifikacije na 150
180-220 stupnjeva....
onda bum tebi dal da mi ofarbas cijeli motor.....al mora bit neka trkaca cijena.....
ja nisam bio tu prije godinu dve.....btw....offa nikad dosta....
ni neznas sa si propustio,tad je bila ekipa,nije bilo sankcija,bilo je ko u vrticu
@speed - de sliku tvojih blokova da i mi ostali znamo o cemu je rijec
neznam dal ste fuseri il niste al naspram speedovih blokova ovi vasi su teski fuŠ osim ak niste namjerno htjeli matirane blokove.....
Evo ulovilo se vremena blokovi pofarbani i sad na slaganje cheers
Čim ima takozvane "narancine kore" to mi se nikako ne dopada,slažem se sa blekom,ako vas zanima u mojoj temi ima jedna slika di mi je prednja plastika STAKLO
speed - našta će ličiti ti blokovi kad bude trebalo nešto raskopati? recimo getribu?