Ostalo > Foto, video, music...

Branko Krstulovic

<< < (7/9) > >>

duje87:
nino ne pricaj pi*darije,znas i sam koliko krstulovic ima godina,a niko ga s trona nije moga maknit,a ako pratis utrke znas  da je na nekin stazama mora i u rikverc ubacivat jer su mu prekratke okuke bile za njegov ajnslag,znaci automatski je na jednoj ili dvi staze bia osuden ne bit prvi i opet bi na kraju diga pehar za prvaka hrvatske u brdu..a mali krainc jebeno vozi i ima prejebno slozen auto i opet ga nije nikad moga stic

a sta se tice auta,auto košta toliko novaca koliko god smisno to bilo ;D preskup je to sport..

Luksy:
krstulovicu svaka cast na vozni lik je legenda ali da nije ode ima elektronike sigurno se nebi izvuka,a o autu netriba puno pricat premda se polovni da nac za dosta manje para od 90 000 ali sa novijim dijelovima cijena sigurno dode do te cifre

duje87:

--- Citat: Luksy - 21 Lipanj, 2011, 17:49:12 ---krstulovicu svaka cast na vozni lik je legenda ali da nije ode ima elektronike sigurno se nebi izvuka,a o autu netriba puno pricat premda se polovni da nac za dosta manje para od 90 000 ali sa novijim dijelovima cijena sigurno dode do te cifre

--- Kraj citata ---

jel ti corky gori napisa sta je sve vozia prije vectre? i onda ti mislis da ga je elektonika izvukla odavde  :laughing6:

Luksy:
ma znam ja sta je on sve voza prije ovoga ,pratim taj sport ali sta ti mislis da bi se izvuka u kadetu da ga je pri ovoj brzini ovoliko zanilo

duje87:

--- Citat: Luksy - 21 Lipanj, 2011, 18:22:09 ---ma znam ja sta je on sve voza prije ovoga ,pratim taj sport ali sta ti mislis da bi se izvuka u kadetu da ga je pri ovoj brzini ovoliko zanilo

--- Kraj citata ---

a slusaj,s obziron da se toliko puta izvuka u svakakvin siutacijama sa svakakvin autima i da je toliko puta prvak bia,cisto sumnjan da se ne bi izvuka :dontknow:

pratia san i ja 3 godine od 07-10 intezivno svaku trku dok mi je prijatelj vozia,a sad vise ni na malacku ne iden  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju