Ostalo > Foto, video, music...

Branko Krstulovic

<< < (6/9) > >>

corky:
kako znam branka ali sigurno i nečijeg tatu...

:nono: :nono: :sad1: :sad1:

1. branko je bio bio i prije sa Jugom ,citroenom ax, opel jajom i na kraju s vektrom prvak ..što govore i nagrada dijamantna kaciga koju je jedini on osvojio....

bolje nekad mučat nego svašta govorit,,jer samo kad govoriš zna se koliko neznaš... Tvom tati želim od srca da sustigne branu... jer je on rukavice okačija na klin....

ujedno može kupiti od brane opela ili vektru ali srce sigurno neće

corky:

--- Citat: corky - 20 Lipanj, 2011, 21:27:19 ---kako znam branka ali sigurno i nečijeg tatu...

:nono: :nono: :sad1: :sad1:

1. branko je bio bio i prije sa Jugom ,citroenom ax, opel jajom i na kraju s vektrom prvak ..što govore i nagrada dijamantna kaciga koju je jedini on osvojio....

bolje nekad mučat nego svašta govorit,,jer samo kad govoriš zna se koliko neznaš... Tvom tati želim od srca da sustigne branu... jer je on rukavice okačija na klin....

inače vektre koje brane posjeduje
jedna je treće generacije , a druga mislim 8 generacije nove kad su tek izašle koštale su preko 100,000 EUR-a sad in je cijena daleko manja

ujedno može kupiti od brane opela ili vektru ali srce sigurno neće

--- Kraj citata ---

SPecial:

--- Citat: nino-brt - 07 Studeni, 2009, 01:23:02 ---joooooooooj kako serete po nečem u što niste upučeni jel vi znate da fabia wrc dode 250 000 eura.....kaj moram još nešto reč a ovo je st motorsport.....evo link pa si pogledajte kolko dodu a ne tu meni kaj pametujete http://www.motorsportmarkt.de/frameset.php  :angry7:
jeb... ja vas i vas tuning kupite 17 cola felgice spustite auto na pod stavite sprint filter ili eventualno ga date čipirat i mislite da ste primili boga za muda.mislite si kaj more doč trkači auto a da ga ideš slagat sam bi videl kolko dode ,npr....KW plinski stelajuči amontizeri sa federima mekanim sa stelanjem tvrdoče i visine 4 komada su 6500 eura..

--- Kraj citata ---

Smiri se i ne svrstavaj svih u KRapinski koš. Neki bi mozda i dalje od gljive isli kada bi imali novaca,ali jos smo mladi i nemamo novaca za takvo nesto.
ON topic: svaka cast svim brdskim vozacima,jer je za to potrebna vjestina koja se tesko i mukotrpno stjece,iako kazu za brdo da je vise manje "ciljanje",zaletis se i riskiras. Tako mnogi vozaci pricaju,(osobno smo razgovarali o tome). Sto se tice vozaca,Kopajtic je definitivno moj favorit jer je covjek odlican vozac i razvaljivao je.  BTW vidimo se na Ucki.

maki 225:

--- Citat: vekyyy - 07 Studeni, 2009, 10:02:00 ---lol pa ja nisam nadrkan.. ali 90 000 eura je stvarno previse :sad1:

--- Kraj citata ---
Meni dosta za Audia Q7 još mi ostane da ga tankam dok budem obilazio kurve.hihih

kilezg:
ma nino to i bolje vozi ... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju