Tehnički kutak > Garaža
Yamaha YQ 50 Aerox & aerox4life
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 04 Studeni, 2009, 10:37:55 ---Pa jel još uvijek popularan? Njemu ne treba redizajn :toothy3:
--- Kraj citata ---
Popularan je zbog cijene, to je najjeftiniji normalan i kvalitetan skuter. Rox dođe oko 15 a runner, sr oko 19. A za 4 tisuće se kupi jakna, kaciga... A i tko hoće tunirat minarelija, nema baš izbora nekoga :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 10:49:22 --- A i tko hoće tunirat minarelija, nema baš izbora nekoga :toothy9:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
aerox4life:
--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 10:49:22 ---Popularan je zbog cijene, to je najjeftiniji normalan i kvalitetan skuter. Rox dođe oko 15 a runner, sr oko 19. A za 4 tisuće se kupi jakna, kaciga... A i tko hoće tunirat minarelija, nema baš izbora nekoga :toothy9:
--- Kraj citata ---
Istina popularan je zbog cijene, premda nije najjeftiniji normalan i kvalitetan skuter. Rox dođe 17 tisuća kn a ne 15, 16 tisuća ako je riječ o prošlogodišnjem modelu. Runnera se sada može naći na 16600 kn na akcijskom popustu, a inače je 19 i pol obični, 20 replika. Za tu razliku u cijeni se kupi kvalitetna kožna jakna i kaciga, s tim se definitivno slažem. Što se tuninga tiče ovo je stvarno danas jedino (podrazumijevam iz dućana kupljen) osim Jog RR i Neo's 4 s vodenim hlađenjem mina.
Pupo:
--- Citat: aerox4life - 04 Studeni, 2009, 11:58:45 ---Istina popularan je zbog cijene, premda nije najjeftiniji normalan i kvalitetan skuter. Rox dođe 17 tisuća kn a ne 15, 16 tisuća ako je riječ o prošlogodišnjem modelu. Runnera se sada može naći na 16600 kn na akcijskom popustu, a inače je 19 i pol obični, 20 replika. Za tu razliku u cijeni se kupi kvalitetna kožna jakna i kaciga, s tim se definitivno slažem. Što se tuninga tiče ovo je stvarno danas jedino (podrazumijevam iz dućana kupljen) osim Jog RR i Neo's 4 s vodenim hlađenjem mina.
--- Kraj citata ---
Cijene sam samo ovako napamet jer sam nekidan prolazio pokraj dućana sa runerima pa sam vidio cijenu. Da se razumijemo, rox mi je pila i pol. Da ne govorim kako dijelova ima di god hoćeš, kao za golfa :toothy12: Stajling djelova ima isto tako, ako netko želi kupit skuter i ulagat u njega to je, rekao bih prvi izbor. Što je najzanimljivije, stoji uz rame skuterima novije generacije i nema se što stidjeti!
Zato trk po roxa i pametno vozit i održavat i ko zmaj će biti!
marko_AeRoX:
--- Citat: aerox4life - 04 Studeni, 2009, 11:58:45 ---Istina popularan je zbog cijene, premda nije najjeftiniji normalan i kvalitetan skuter. Rox dođe 17 tisuća kn a ne 15, 16 tisuća ako je riječ o prošlogodišnjem modelu. Runnera se sada može naći na 16600 kn na akcijskom popustu, a inače je 19 i pol obični, 20 replika. Za tu razliku u cijeni se kupi kvalitetna kožna jakna i kaciga, s tim se definitivno slažem. Što se tuninga tiče ovo je stvarno danas jedino (podrazumijevam iz dućana kupljen) osim Jog RR i Neo's 4 s vodenim hlađenjem mina.
--- Kraj citata ---
zaboravio si na malaguti ;) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju