Tehnički kutak > Garaža
Yamaha YQ 50 Aerox & aerox4life
aerox92:
aeroxu ne treba redizajn!! owakaw kakaw je 10 god je wrhunski..najljepsi,najudobniji,i ima najbolje vozne osobine..rox rulz :headbang: :headbang:
da je los oni bi za owih 10 god sigurno naprawili redizajn :)
DvdAerox:
aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom, ustvari zna li netko kada je izasao prvi mbk- ov nitro?
p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom :)
Bokygs:
--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom, ustvari zna li netko kada je izasao prvi mbk- ov nitro?
p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom :)
--- Kraj citata ---
Meni je osobno bijeli ljepši :dontknow:
PROOF:
ja to ne vjerujem..jos nije kupio skuter vec je stavio u garazu.... :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom
--- Kraj citata ---
Kako možeš reći da nije dobio redizajn? Stari roxevi nemaju dršku za suvozača :laughing9: :laughing9:
--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom :)
--- Kraj citata ---
me too :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju