Tehnički kutak > Garaža

Yamaha YQ 50 Aerox & aerox4life

<< < (3/5) > >>

aerox92:
aeroxu ne treba redizajn!! owakaw kakaw je 10 god je wrhunski..najljepsi,najudobniji,i ima najbolje vozne osobine..rox rulz  :headbang:  :headbang:
da je los oni bi za owih 10 god sigurno naprawili redizajn :)

DvdAerox:
aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi  ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom, ustvari zna li netko kada je izasao prvi mbk- ov nitro?
p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom  :)

Bokygs:

--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi  ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom, ustvari zna li netko kada je izasao prvi mbk- ov nitro?
p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom :)

--- Kraj citata ---

Meni je osobno bijeli ljepši  :dontknow:

PROOF:
ja to ne vjerujem..jos nije kupio skuter vec je stavio u garazu....  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---aerox je jako udoban ako nisi previsok, meni recimo vise lezi runner jer ima vise mjesta za noge a i sic je meksi  ;D, btw. aerox nije nikada dobio redizajn osim u slucajevima naljepnica i mbk-ove verzije sa naked volanom

--- Kraj citata ---

Kako možeš reći da nije dobio redizajn? Stari roxevi nemaju dršku za suvozača  :laughing9: :laughing9:

--- Citat: DvdAerox - 04 Studeni, 2009, 15:19:12 ---p.s. bas mi se svidja taj novi sa tom sivom bojom  :)

--- Kraj citata ---

me too  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju