Evo ovako stoje stvari... Setup skutera je:
TP Trophy 70cc
Yasuni City R
Dellorto 19 PHBG (Diza 75, Ler diza 52, Klipic 40, Igla W7 na 3-cem zubu)
Airbox sa red sponge
Kvacilo Hebo Racing 107mm
Zvono RMS sa crnim utorima za bolje hladjenje 107mm
Danas sam stavio kompletan Malossi overrange prijenos (mhr variomat, mhr overrange long remen, komplet straznji variomat mhr, i crveni centralni feder), uglavnom sve je sijelo u milimetar, zupcanici analsera su izvadjeni itd. Najprije sam stavio rolice 19X15,5 od 5,0 g u biti iste tezine kao sto sam prije imao kod multivar-a (samo tamo je bila dim. 16X13). Upalim skut. idem testirat, desavalo se ovo - okretaji su mi se dizali u 12000-125000 skuter je pilio, nista stavljam rolice od 6,0 g skuter vise ne pili, okretaji se dizu do 10000 relativno ide u redu ali start sam malo kao izgubio u odnosu na prije, i nekako mi je malo trom pri ubrzavanju, max brzina je bila 95-100 km/h (prema koso urici a mislim da je tocna). Sto se tice kvacila, gore je Hebo racing sa zelenim oprugama...
Prije nego sto sam stavio Overrange gore sam imao Malossi Multivar sa rolicama od 5,0g, polini kevlar remen, kompletan straznji variomat serijala, Bijeli centralni feder od malossija, kvacilo Hebo racing (sa zelenim oprugama) i rms zvono. Skuter je imao ok start i ubrzavao je sasvim ok, max brzina prema koso urici je isto bila oko 95 km/h i dolazio mi je do nekih 10500-11000 okretaja.
Sad dali staviti nesto lakse rolice mozda 5,7g ili promjenit centralni feder jer je ovaj crveni mozda malo pretvrd, sta sa kvacilom prije je bilo ok, sad na overrange-u kao da lovi malo prerano... sta da napravim pa da to cudo ide kako spada...pomozite dobri ljudi