Sportski kutak > Sve vezano za stunt

dali voznja na zadnjem tocku steti skuteru

<< < (2/12) > >>

MaXoVaC:
eo...da se i ja malo ubacim u temu.....moze li zacvikati 4t skuter...kada ga vozim na zadnjem.....ne mislim da odma zacvika...nego jel ga podmazuje kad je na zadnjem....i ne mislim na 12 sati... :toothy3:

te-te-ac:
kakva steta .. lol jeste vi normalni.. pa prednju gumu mozes imat i po koju godinu a da jos ima onu crtu kad se kupi kad je nova..

serete bzvze

:toothy12:

MaXoVaC:

--- Citat: te-te-ac - 01 Studeni, 2009, 19:08:11 ---kakva steta .. lol jeste vi normalni.. pa prednju gumu mozes imat i po koju godinu a da jos ima onu crtu kad se kupi kad je nova..

serete bzvze

:toothy12:

--- Kraj citata ---
ma ja sam reko da tebi nije dobro... :icon_biggrin:

Crazy Kuree:

--- Citat: aprilia area 51 - 01 Studeni, 2009, 18:17:14 ---zanima me jer sam polako poceo ucit vozit al me strah jer sam sad trenutno uloziuo jako puno novca u masinu pa mi je strah da se sad odmah nest ne pokida...jedan frend ima gileru runner i stalo je vozio na zadnjem i kaze da su mu se blokovi posavijali i sad mu radilica dura maksimalno mjesec 2 dana...dali je to moguce???

--- Kraj citata ---
haha kako će mu se blok savit ? možda seleni da su ošli ili tako nešto, vožnja na zadnjem nema veze s tim šta mu raidlica svaka 2 mjeseca ode... u mene je neos već 3-4 godine vožnje na zadnjem i mislim da ništa drugo mi se od toga nije sjebalo osim semeringa na prednjoj vilici.. zadnji amortizer je i dalje ko novi i svi ležajevi a radlica ima neki 30000 km od toga 80% se vrtila na 12000+ obrtaja pa još nije otkazala

White:

--- Citat: MaXoVaC - 01 Studeni, 2009, 19:00:35 ---eo...da se i ja malo ubacim u temu.....moze li zacvikati 4t skuter...kada ga vozim na zadnjem.....ne mislim da odma zacvika...nego jel ga podmazuje kad je na zadnjem....i ne mislim na 12 sati... :toothy3:

--- Kraj citata ---

to sam cito od nekog sa forume prošle godine još.Nekom je crkavo nekom nije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju