Sportski kutak > Sve vezano za stunt
dali voznja na zadnjem tocku steti skuteru
aprilia area 51:
zanima me dali voznja na zadnjem tocku steti motoru i ako steti koji su najveci problemi???
CoK:
Steti :icon_thumright:
Prijenos trpi uglavnom(remen,kvacilo,lezajevi,zupcanici...) i naravno ovjes(vilice,nosaci masine,pikse,seleni...)
Puknuce remena,zapaljeno kvacilo,zujanje lezajeva kvacila,dolazi do potrosenosti materijala kao sto su seleni,pikse plasticne kod nekih skutera,semerinzi vilica kod naglog spustanja prednjeg kraja,curenje amortizera... Na svakom skuteru drugacije. Sve se to ima svoj vjek tajanja koji je ovime skracen. To se ne desava isti cas ali nakon nekog vremena vrlo vjerojatno da.
aprilia area 51:
zanima me jer sam polako poceo ucit vozit al me strah jer sam sad trenutno uloziuo jako puno novca u masinu pa mi je strah da se sad odmah nest ne pokida...jedan frend ima gileru runner i stalo je vozio na zadnjem i kaze da su mu se blokovi posavijali i sad mu radilica dura maksimalno mjesec 2 dana...dali je to moguce???
CoK:
Pozdrav frendu :toothy9: Nebi ulazio u to,sve je moguce pa i drvena pec...Skuter je tvoj i vozis ga na svoju odgovornost,da se vozis ko deda,kad tad ce ti nes otic. Nema pravila...na vrijeme kontrolirat i po potrebi mjenjat to je sve
White:
uzmi neki skut jeftin kojeg ti nece biti zao sjebat ako padnes....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju