Sportski kutak > Sve vezano za stunt
dali voznja na zadnjem tocku steti skuteru
Nikon:
i ti se za to raspitujes jel steti masini :toothy12: :toothy12:
flomo:
ma samo peglaj na zadnjem...masini nece nist bit osim selena...a rjetkost je da oni popuse,,..znaju stradat vile(propast)al od ubijanja na zadnjem...al area nije bas predvidjena za zadnji...zato uzmi si nest sto ti nece bit zao i polako :icon_thumright: :icon_thumright:
aprilia area 51:
e flomo...je ti stigo bojanov auspuh i moj cok???...i je mi mos nabavit puz za moj skut???
istipa622:
imam jedno pitanje pa da ne otvaram temu novu....
malo sam razmišljao i zaklučio da kada je motor na zadnjem,on je barem pod nekih 75- 80 stupnjeva pa i više i sve ulje se slije na jedan dio mašine tako da se ovaj drugi dio nema kako pozmazivati...
pa stoga mislim da mu steti vožnja na zadnjem jer mašina djelomišno ostaje bez ulja,naravno ne ako se vozis 10 metara ali nekih 200 metara i više bi moglo ozbiljno naštetit mašini...
ili možda ne :dontknow:javascript:void(0);
MaXoVaC:
--- Citat: istipa622 - 18 Studeni, 2009, 22:27:35 ---imam jedno pitanje pa da ne otvaram temu novu....
malo sam razmišljao i zaklučio da kada je motor na zadnjem,on je barem pod nekih 75- 80 stupnjeva pa i više i sve ulje se slije na jedan dio mašine tako da se ovaj drugi dio nema kako pozmazivati...
pa stoga mislim da mu steti vožnja na zadnjem jer mašina djelomišno ostaje bez ulja,naravno ne ako se vozis 10 metara ali nekih 200 metara i više bi moglo ozbiljno naštetit mašini...
ili možda ne :dontknow:javascript:void(0);
--- Kraj citata ---
ja mislim da se kot 4T ulje slije....
akod 2T ne....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju