Ostalo > Sportski kutak

dinamo izgubio bodove u europi

<< < (5/6) > >>

wonderkid:
ma treba ih odmah izbacit iz europe ne zbog divljanja nego zbog igre  ;D ;D

eladio:
..ja sam mislio da ces reci da ih treba odmah izbaciti, jer ce ionako vrlo brzo opet nesto sloziti, a sad je prilika dok lose igraju  :icon_biggrin:,
 pa da ne cekamo bezveze izbacivanje kad ih  :happy8: "napokon krene"  :happy8:

wonderkid:
kako god okrenes oni ce ispast ovako ili onako,bolje da ih izbace odmah da se ne sramote jos 2 ili 3 tekme koliko ih ima do kraja grupnog natjecanje

duje87:

--- Citat: eladio - 20 Studeni, 2009, 15:15:42 ---..ja sam mislio da ces reci da ih treba odmah izbaciti, jer ce ionako vrlo brzo opet nesto sloziti, a sad je prilika dok lose igraju  :icon_biggrin:,
 pa da ne cekamo bezveze izbacivanje kad ih  :happy8: "napokon krene"  :happy8:

--- Kraj citata ---

uzalud in ubacuju lazne nade..jedini bodovi sta su osvojili u europi su oni protiv temišvara u utakmici koja je namistena radi kladionice... :laughing6:

cinjenica je da dinamo van ovog naseg rugla od lige nemoze ni prston maknit,al zato je čika mamić rijesia da dinamo u hrvatskoj ligi lijeci komplekse  :laughing6:   :icon_thumright:

eladio:
imao je dinamo neke svoje sanse  :dontknow: , i jos ih ima, ali to sad ni nije tema..

volio bih da su navijaci iz svega ovoga nesto naucili , te da udruge navijaca krenu s nekim pozitivnim promjenama u navijanju ,
mislim da bi to ojacalo i same klubove i da bi svi u hr-nogometu imali od toga koristi..

vidjet cemo iako nekako sumnjam :bang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju