Ostalo > Sportski kutak
dinamo izgubio bodove u europi
eladio:
--- Citat: duje87 - 31 Listopad, 2009, 20:39:54 ---jbg,to nisu navijači nego najgori šljam drustva koj ise skuplja na nogometnin utakmicama
evo jedan primjer..veceras se torcida skupila na staron hajdukovon stadionu(stari plac) jer se bojkotiralo poljud i upravu.. prvo smo se skupili u centru grada isprid sv. Duje pa mimohod kroz grad do stadiona i nazad na stari stadion. na stadionu nas je bilo izmedju 6 i 10 tisuca jer tocnu brojku nece niko nikad moc rec,jer je sve bilo popunjeno do kraja,cak su znala bit i 3 covika na jednoj stolici.. NIJE BIA NITI JEDAN POLICAJAC NITI JEDAN REDAR i NITI JEDAN NI NAJMANJI EKSCES!!! a ako najvatreniji hajdukovi navijači su tu bili i to ogromna brojka ni kroz grad ni nigdi niti jedan razbijeni izlog,nista..znaci moze se kad se oce i sami medju sobon,a ne da nan triba margaret thatcher
--- Kraj citata ---
svaka cast... pogotovo ako ste prolazili pored navijaca BBB :toothy3: i nastavili svojim poslom :odlicno:
nemojte misliti da ja imam nesto protiv navijaca,
ali da ja jesam utopist - to je istina...
nazalost, bio sam u situacijama gdje je sve super sve 5, i onda iz nicega krenu takve gluposti, ono jer prodje "auto s krivom registracijom" , ili slicno :angry7:
:bang:
Nikon:
duje a ko ce platit stolice koje su nadobudni torcidasi razbili na placu, i sta cemo sa izgorenon travon od bengalki sta su bacali u teren?
robertttt:
p.s. zaboravih se potpisat.. Duje
e i marine, bilo je pijanih pojedinaca koji ne znaju rukovat s bengalkon i bacili su je u teren,a raucnajuci da ih e bilo nekoliko stotina baklji,onih 10ak sta su zavrsile u treben su mila majka..a sta se tice stolica, Duje je slomia jednu..i to nenamjerno,jednostavno su stare i ne predviđene za ljude od priko 110 kila :icon_biggrin:
eladio:
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-osudjujemo-neodgovorno-ponasanje-navijaca--a-izgrednike-smo-izbacili/458096.aspx
to je to...
eladio:
evo bodovi vraceni.. http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-pomilovala-modre-dinamu-vracena-tri-boda/461017.aspx
a sta ce biti ako opet bude nekih gluposti --> kick out , uvjetna traje 3 godine ..dobro su prosli :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju