Općenito > Generalno o skuterima
Zaštita skutera od kradljivaca
marko_AeRoX:
ljudovi... ja planiram u nekom blizem roku narucit nekoliko alarm sistema... naravno s daljinskim s opcijama ukljucivanja alarma te paljenja skutera... ukoliko ima zainteresiranih javite mi se... vjerujem da cijena nebi smjela prelazit 150 kn.
Mislav46:
kao sto su decki na pocetku rekli, trojica u kombi ga bubnu, tu noc rastavljanje, rama se baci, a djelove na prodaju....neznam sta bi napravio da uvatim nekog da kopa po skutu, nadam se samo ne ubio :jaojoj:
dhorvat:
Ma alarm je zakon. C-mod ili ništa :icon_thumright:
Pusti ti ove zaštite na rupicama diska. To može samo štetu donest, a ne korist. Jer poznavajući prirodu ljudi, svaka druga budala sjedne na motor dok stoji negdje na parkingu. A nek pomakne motor malo žustrije u neku stranu i potrga ti ili popiga kaliper ili nekaj drugo dolje. Ili nedaj Bože da kreneš s motorom a da zaboraviš to skinut :happy3:
nixa:
@ marko_AeRoX
imas PM
juric:
vidim dosta se prica o tim alarmima , a kako su meni ukrali prije 2,3 mjeseca skuter, sad sam kupio novi i prva stvar koja ide gore je alarm , točnije me zanima ovaj c-mod-ov , piše da je cjena 400 kn i ugradnja 400 kn, pa me zanima je alarm i ugradnja zajedno 400 kn i stvarno 400 kn posebno ugradnja?,, pošto to meni ne izgleda ko da je nesto tesko za spojit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju