Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia - Polini variomat,montaza
sanatorium:
--- Citat: sanatorium - 27 Listopad, 2009, 18:13:38 ---i jos jedno pitanje : jel bi bile dobre POLINI zelene federi ( one male ) za kvaclo ( mislim da su sredne tvrdocu ) skut ima spuh giannelli extra i varijator polini so 9 rolne
--- Kraj citata ---
odgovor na ovo pitanje
sanatorium:
jel netko moze da odgovoti na ovo pitanje : jel bi bile dobre POLINI zelene federi ( one male ) za kvaclo ( mislim da su sredne tvrdocu ) skut ima spuh giannelli extra i varijator polini so 9 rolne
ami trade:
prvo da ti odgovorim na ovo gore pitanje, dovoljni su ti ti zeleni federi pa možda čak i idealni za "extru"
a šta se tiče ove ploče bez zubi i sa zubima, na serijsku radilicu ide ovaj sa zubima
inače polini radi evolution radilicu(high end) bez zubiju i kad stavite tu radilicu stavlja se i ploča bez zubi
sa variomatom si dobio i knjižicu u kojoj se objašnjava gdje ide koja podloška(vjerojatno je ispod plastike u kutiji)
sanatorium:
evo da napisem jedan problem ( mislim da znam u cemu je problem ali ipak nek kaze iskusnij ) znaci stavili smo varijator i rolne od 2.5g ( imalo je jedni od 2.1g i ovi od 2.5g ) pre u skut je imalo rolne od 5.2g ( giannelli extra ) pre ukupna tezina svi rolnica je bila 31.2g a sada so novi varijator je 22.5g ( 9 rolne ) i skut ne ide preko 45km/h a pravi epten mnogo rpm e sad posto mislimo da je do rolne posto su prelake milimo da stavimo rolne od 3.6g ukupno 32.4g pa jel bi te bile dobre ??
speedfight 2:
prelagani su ti valjcici i zato dize samo u okretaje a neide...morat ces kombinirat dok ne dobijes optimalnu tezinu da ima i start i krajnju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju