Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia - Polini variomat,montaza

<< < (4/5) > >>

CoK:

--- Citat: igor.sb - 27 Listopad, 2009, 12:31:40 ---ocu rec da nema veze imo zube il ne, moze stavit koju god hoce kalotu, ti zubi ocito nis ne znace

da znace ne bi pravili radilice bez zuba  :dontknow: i variomate bez zuba na kaloti

--- Kraj citata ---
Opet gluposti pricas  :nono:

--- Citat: sanatorium - 01 Studeni, 2009, 17:23:23 ---evo da napisem jedan problem ( mislim da znam u cemu je problem ali ipak nek kaze iskusnij ) znaci stavili smo varijator i rolne od 2.5g ( imalo je jedni od 2.1g i ovi od 2.5g ) pre u skut je imalo rolne od 5.2g ( giannelli extra ) pre ukupna tezina svi rolnica je bila 31.2g a sada so novi varijator je 22.5g ( 9 rolne ) i skut ne ide preko 45km/h a pravi epten mnogo rpm e sad posto mislimo da je do rolne posto su prelake milimo da stavimo rolne od 3.6g ukupno 32.4g pa jel bi te bile dobre ??

--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo da isprobas i vidis kak ce ti skuter ic. Ipak ga slazes po sebi a ne po nekom drugom... (D) Isprobaj pa ces znati nejbolje,barem tu nemozes pogrijesiti  :icon_thumright:

igor.sb:
kad pricam gluposti

de mi objasni zasto zasto multivar na bb ne sjeda na zube serijske radilice (kod sra, za spa necu nis govoriti jer nekome sjeda nekome ne  :dontknow:) a ima zube na kaloti ??

zasto polini speed control za bb nema zube na kaloti, a sve aftermarket radilice imaju cijelom duzinom zube ??

CoK:

--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2009, 19:17:51 ---kad pricam gluposti

de mi objasni zasto zasto multivar na bb ne sjeda na zube serijske radilice (kod sra, za spa necu nis govoriti jer nekome sjeda nekome ne  :dontknow:) a ima zube na kaloti ??

zasto polini speed control za bb nema zube na kaloti, a sve aftermarket radilice imaju cijelom duzinom zube ??

--- Kraj citata ---
Multivar sjeda na SR,a bome i na SP do kraja...sto se polinia tice  :dontknow: nisam ga stavljao,al nije istina da nicem ne sluze zubi (D)

Nemoj se ljutiti  :'(

igor.sb:
ne sjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na serijsku radilicu vrti se u praznoooooooooooooooo

:toothy12: :toothy12: :toothy12:  :icon_tongue:

gokiSP:
na 3 sp masine sam imao multivar i na sve 3 je normalno sjeo na zube  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju