Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
evo mali update kupio sam svicicu i lulicu uzeo sam NGK d8 nadam se da ce bit dobra a razlika izmedju ove i seriske je nebo i zemlja....sve 5 smjesa je ok tako da bi moga rec da je karb postelan...a svicica odlicno radi svoj poso evo slika seriske( iskrivljene) heheh
x-plorer:
evo napokon mi dosla lulica za volan...sutra ide na sklapanje al imam jedan mali problem....NIKAKO ALI AMA BAS NIKAKO nemogu skinit prekidace s volana one vide koda su od plastike ma nema sanse ispalio sam danas i sve vide providale i nece ni da mrdne...bem mu sunce...sutra cu ic mestru da to nekako skinemo jer ovo nema smisla...evo slike
x-plorer:
evo ovako dogodio mi se jedan problem....posto mi lulica nije mogla stat mora sam je prosirivat...i desilo se sranje...prosirio sam promjer rupe i kad sam je nabio vise nece vani...a naj veci zajeb je taj sto lulica stoji pdo krivim kutom pa kad vozim volan mi ne stoji ravno u odnosu na kolo...aj ljudi upomoc jel se moze na koji nacin zaokrenit da stoji ravno jer ovako nemogu vozit...pliz help...nadam se da necu morat pilat lulu jer mi fakat zao...
luna500rr:
Predpostavljam da ti je osovina trokuta, stap trokuta, suplji?
Onda skini tocak, blatobran, uzmi cekic i sipku te izbi lulicu :hello:
x-plorer:
e toga se nisam sitia hvala ti puno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju