Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (112/114) > >>

x-plorer:
on kaze da je sve uredno da su minjani novi lezaji radilice skf...te da masina stavrno uredna i da nema nikakvih probema cekam jos slike zadnje felge i kocnica,crijeva,i kilera... na toj masini je vozen neki sport za zx-om..blokovi su navodno 2002 godina...al ionako kad to dodje u mene ide na preradu tako da mislim da je ovo ok i tako mislim stavljat durgu radilicu,kit,prijenos itd tako da ovo mi se cini dobra prilika

a sta se tice ciscenja definitivno bi jojo dobro doslo heheh

x-plorer:
evo ovako trazi mi 1500 kn al bas za sve za komplet sa radilicom i sa svime i jos mi daje trophy samo sa nea klipa sta vi mislite jel to ok cijena

Drnda:
ovisi kakvo je stanje svega navedenog

x-plorer:
kaze da garantira za sve djelove da je masina uredna i da sve fukncionira kako treba...a sta se tice trophija isto u dobrom stanju samo nea klipa...znaci daje mi i zadnju felgu disk,glavcinu ama bas sve znaci klip i spuh i moze vozit

Drnda:
i meni je receno da je sve ok i kao novo pa eto  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a gle, ja bi rekao po slikama da navoji u bloku neki nisu ok, cini mi se da je kurbla od pezoa  :laughing7: :laughing7:
a za disk, e nezz jel se osjeti pod prstom, ali po sliki kao da je izbrazdan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju