Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
luna500rr:
prema gdje ide ta cjevcica
gokiSP:
kolko vidim spojeno je i ulje i benzin i vakum..znaci da je ta cjevcica vjerovatno iberlauf
x-plorer:
prema cdi-u al ne ide u cdi...nemam pojma cemu sluzi....sutra cu skinit kadu pa cu vidit..danas nisam moga jer je pa mrak...a bila je jos jedna cjevcica kao neka guma bila kod karba i kad sam je povuka samo ispala nemam pojma di je bila spojena....
x-plorer:
evo da se pohvalim moj dragi buraz me odlucio pocastit gljivom i boost botlom pa reko zasto ne a ja sebe jos odlucio pocastit komplet novim usisom stage6/koso...ugl evo malo prije narucio filter od doplera......a za boost sam se odlucio pm tuning ne izgleda lose nije toliko skupa nadam se da ce barem nekako radit na seriskom karbu dopk ne dodje novi...iza bozica bi trebao doc i karb 19 mm pa da se vozim ko covik...hehe
x-plorer:
evo danas opet raskopa sve i ona cijev je ipak isle gore prema cdi-u a nista nije islo kroz nju pa sam je sknio...kako sam prethodno otvara ovaj spuh skida pregrade odlucio sam dignit iglu jer mu je falilo goriva bila je na srednjem zubu pa sam je diga za jeda nije bilo lose pa sam je diga jos za jedan zub znaci prvi od dole...ugl motor se preporodio super otvara...na igli pise K4...e sad koliko ce to utjecat na potrosnju to ce mo jos vidfit nadam se da nece puno....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju