Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
Faba:
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2010, 20:06:57 ---nisam znao da je i na roxu toliko zatvoren kanal. dusu dalo za turpiju
sad da nes pitam, skontali smo da se tuning chinarellija bas i ne isplati jer ne ide kao mina, a dal se isplati kupiti blokove, pa prijenos, pa termogrupu i struju od mina, ako uzmemo u obzir da mozemo 150cc BB nabaviti za cca 2000kn?
--- Kraj citata ---
rekli su neki puno iskusniji(NHF) forumasi da se unisti termo grupa ako se skida ta pregrada...
po meni je isplativiji BB,zato sta inace samo Mina blokove s radilicom cijene oko 600 kn :toothy11:
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 18 Rujan, 2010, 18:24:54 ---Ono nesto nije u redu, ide bolje od serijskog runnera, trosi 5-6l, remen ide do kraja, krajnja cca 80 po gps-u oko 140 po satu...
Jesii ga vozio?
Vjerojano mu je preglorila ili zanecistila vuna u spuhu...
--- Kraj citata ---
nisam ga vozio al mi je rekao da ide jako dobro i da ima zvuka a meni nije toliko bio jak....
nije mi jasno zbog cega su zatvoreni ovako ispuhia l eto sada smo dosli na zakljucak da se jednostavno ne isplati turpijat chinareli zbog ulozeno dobiveno i jos mi nije jasno kako s 19 ks 107...mislim da je to cist primjer...jednostavo nema chinareli nije namjenjen za tuning i gotovo mina lc je zakon...cihnareli je za vozanje okolo i manje zahvate a veci tunig je totalna ludost
inace hvala clanu nmario na onome projektu sto j e stavio u pravo vrime jer bi se bio gadne zaheba da sam se upustio tuning chinareli
--- Citat: Faba - 18 Rujan, 2010, 22:40:36 ---rekli su neki puno iskusniji(NHF) forumasi da se unisti termo grupa ako se skida ta pregrada...
po meni je isplativiji BB,zato sta inace samo Mina blokove s radilicom cijene oko 600 kn :toothy11:
--- Kraj citata ---
da al vecina nas ima problema sa bb-om sta se tice registracije i vozacke i ostalih pi*darija al da je isplativije mozda je al opet neko voli sarafanje sa malom tablicom...sta ja znam chinareli me definitivno razocara slozis mina i vozis se ko covik a djelova koliko oces
animatrix:
@faba, ma ta pregrada je tu da bi se spustile performanse i potrosnja na motoru. Vjerojatno i u nekom krajnjem slucaju utjece i na trajnost termogrupe, ali to je vezano za okretaje na kojima se vrti. Karike su mi najmanji problem zamijeniti svakih 15-20 tisuca ako odu.
Drnda:
po meni je bb isplativiji puno, na manjim okretajima se vrti, ima snage jer je veca kubikaza i izvlaci snagu preko momenta, a ne preko okretaja kao 70 turpije....
a ide negdje kao due+ kit sa ostatkom ..
manje puno troskova oko bb makine , a potrosnja je tu negdje
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 19 Rujan, 2010, 19:03:00 ---@faba, ma ta pregrada je tu da bi se spustile performanse i potrosnja na motoru. Vjerojatno i u nekom krajnjem slucaju utjece i na trajnost termogrupe, ali to je vezano za okretaje na kojima se vrti. Karike su mi najmanji problem zamijeniti svakih 15-20 tisuca ako odu.
--- Kraj citata ---
Pregrada kao pregrada je tu da poveca moment na manjim okretajima, zato nastrada snaga na vecim okretajima, kad stavis rezu i ustelas prjenos on neide koliko bi mogao jer mu smeta ta pregrada, dok auspuh s pregradama trazi tu pregradu i jednostavno bolje ide, npr luna v1 s kitom i serijskim spuhom ide mozda 5km/h bolje od serijale jer previse smjese gubi na ispuh...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju