Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
pajo:
--- Citat: luna500rr - 19 Studeni, 2009, 17:48:26 ---Imas li kakav link, znas li dimenzije :toothy11:
iksi sorry na OFF :laughing7:
--- Kraj citata ---
mislim da bi ti to cvele mogo bole obijasnit jer on ima malossi kevlar mi se čini ili onaj x kako se zove??
znam da ide od nekog modela derbija znam kad sam kupovo ili nrg sad koje godište neznam razlika je samo u dužini ali ide gore na keeway.trebo bi malo pregledat po kompu mislim da imam negdije ili kontaktiraj majstora za kineze(cvele) :icon_thumright:
luna500rr:
Mislim piaggio mc2 do 99 i typhon imaju isti remen ko i kinezi,samo njihov bolji jer je duzi, duzina 800-810 :dontknow:
Od kelvara ima malossi i hebo, ima i onaj remen za 110kn isto duzi od luninog daje vecu krajnju...
Fala na infu poslje bum proguglal, mozdfa nadjem, dimenzije od topova remena, zanj svi govore da je najbolji :dontknow:
wonderkid:
evo dimenzije topovog remena su 738 x 16,5 dok ja imam polini remen i dimenzije su 800x17
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 19 Studeni, 2009, 18:20:47 ---evo dimenzije topovog remena su 738 x 16,5 dok ja imam polini remen i dimenzije su 800x17
--- Kraj citata ---
Za minarelli, u kineza je drugcije :(
wonderkid:
pa rekoh malo gore sam stavio da u lunu cpi kewaay su serijski remeni 788x17,gledam bas covjek stavio mitshubishi remen na lunu 16.88x803 i ima malo vecu krajnju i radi mu normalno pa ne kuzim zasto topov remen koji ima dimenzije 16.5x738 nebi mogao ic na kineza tipa luna,moze mi to netko objasnit :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju