Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (79/114) > >>

vx:

--- Citat: x-plorer - 14 Lipanj, 2010, 23:04:39 ---pa procitao sam naravno al mislim da uz 125 ccm kit i multivar bi to trebalo ic dobro i trajat dosta

a hebemu izludio sam vise sa djelovima za kinez masinu

--- Kraj citata ---

svi su ti to govorili na početku,ali bija si tvrdoglav  :jerk: jbg, sad   
upustija si se u nepoznato, jbg ti si još početnik (kažem ti ja profesionalac  :toothy12:)

--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2010, 23:01:16 ---Blue sponge sve riješava  :headbang:

--- Kraj citata ---

uvik će mu to nabijat na nos  :angry7:

al kako san bija lipo nacrta spužvu u paintu  :icon_biggrin: , ma divota je bila

goki uozbilji se, ipak si ti ex mod  ::)

x-plorer:
a stas mislim da me svi na forumu znaju po tome blue sponge i mislim da ce uvik to neko spomenit za sprd....hahahaha :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

onda sta mislis dali je to dobra investicija ipak je to yamaha i djelova ima za razliku od ovih mojih blokova

pajo:
zašto ne staviš minarelli mašinu gore i onako imaš dosta dijelova od kineza koji idu gore???

x-plorer:
pa zar ovo nije minareli daje mi i zadnju felgu i sve a imam vec dosta toga sta ce pasat na ovu masinu mislim da je ovo ok ponuda i da se moze to lipo sredit da ide i da traje a to mi je naj bitnije a sta mi je najvaznije da ide na duze staze...konta sam uzest malossi 125 ccm,polini vario,kvacilo duzi prijenos,i kakav dobar spuh i to bi po meni trebalo ice vise nego dobro...

vx:
ako već želiš nešto jače, pukni gore mašinu od sp-a ili fxr-a , jer ako misliš kupovat mašinu,kit ,variomat-nakraju te ispadne ista cifra

a nažalost imaš vrimena za slaganje, pa se malo strpi,uštedi. ako već želiš sredit kineza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju