Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
PanTheR_oo7:
--- Citat: Ivan SP - 05 Lipanj, 2010, 23:32:26 ---ti si isto lik svoje vrste ulažeš u nekog kineza koji u startu ima sve loše a usto znanje ti je malo
definicja je
uloženo= 0 jer nikad nece bit max iskorišteno
--- Kraj citata ---
I ja sam slican "x-plorer"-u
Znanje = pocetnik!
Volja = :icon_thumright:
Jbga da je imao viska novca sigurno nebi kupovao kineza...
tako da RESPECT FOR CHINA TUNING :) :notworthy:
Stvarno svaka vam cast kad imate zivaca zajebavat se oko kineza, jer tu fakat ako hoces napraviti nesto od toga, moras kompletan skut izmjeniti!
Sretno! :hello:
x-plorer:
kolega hvala na razumijevanju
a eto imam zivaca i volje i ljubavi to sve radit...polako ionako ga nesmim vozit do sljedece sezone a do tada ima vremena slozit ce se....
luna500rr:
Pomalo slazi i pusti kit da se dobro razradi :hello:
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 06 Lipanj, 2010, 08:14:42 ---Pomalo slazi i pusti kit da se dobro razradi :hello:
--- Kraj citata ---
slaze se pomalo neboj se ima tu dosta posla...kit ce se razradjivat polako jer ga ionako nemsin vozit trebat ce dosta vremena da se to sve slozi onako kako sam ja to zamislio...pa polako...uskoro cu pituravat felge ja sam konta da ih opituram u stage6 narancastu a skut ce bit cili mat crni sta vi mislite oce bit to dobra konbincaija....
Faba:
--- Citat: x-plorer - 06 Lipanj, 2010, 22:56:27 ---slaze se pomalo neboj se ima tu dosta posla...kit ce se razradjivat polako jer ga ionako nemsin vozit trebat ce dosta vremena da se to sve slozi onako kako sam ja to zamislio...pa polako...uskoro cu pituravat felge ja sam konta da ih opituram u stage6 narancastu a skut ce bit cili mat crni sta vi mislite oce bit to dobra konbincaija....
--- Kraj citata ---
Odlicna ako radi pravi majstor :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju