Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (70/114) > >>

x-plorer:
znam na sta mislis al to mi je bratovo maslo i nikako nemogu maknit taj sugavi oglas dok ne istece....btw ne prodaje se....

wonderkid:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12:

x-plorer:

--- Citat: wonderkid - 02 Lipanj, 2010, 20:05:23 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

sta je smisno....

x-plorer:
danas opet stelanje sa diznama i nikako dizna 92 gusi se stavim 95 gusi se kako god postavim iglu opet se gusi i danas kad sam opet gleda iglu igla je w9 a di san ja vidio slovo K tko zna...karb mi je dosa sa 84 diznom koju je stavlja momak prije mene snjom sam ga moga vozit barem nekako

jos nesto me buni kod ovoga bio sam na stranici dellorta oznaka karba je dellorto R2695 PHBG 19DS Racing
e sad dali netko zna koja seriska dizna sve sam prekopa nigdi nisam uspio nac...

jos me zanima on ima veliki saraf i na njemu je feder taj saraf je blizu gljive neko kaze da je za zrak neko kaze da je za smjesu pa me buni

i ima drugi saraf zlatni mali kod plize prirubnici sta se na njega stela moja prepostavka je smjesa..

ako moze upomoc jer sam vise lud sa ovim stelanjem a kad ga napravim da radin koliko toliko onda mi pljuje ulje na auspuh pliz help

pajo:
ja sam jučer stavio dell 19 phbg ds(ser setup) i traži mi diznu veču od 90(oko 92-95 bude dobra)na airboxu+redsponge i izvađenom lulicom iz airboxa(fi 25mm)
tako da ti ako imaš gljivu?(nisam pratio)ide dosta veča dizna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju