Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (65/114) > >>

ratz_hell:
a prcim ti sto maraka pajdo pa sta ti se desi, rekose mi sve, bas blesava nesrica al jebiga sta ces , sta je tu je, na mlado je proc ce  :icon_thumright:

x-plorer:

--- Citat: ratz_hell - 30 Travanj, 2010, 21:13:29 ---a prcim ti sto maraka pajdo pa sta ti se desi, rekose mi sve, bas blesava nesrica al jebiga sta ces , sta je tu je, na mlado je proc ce  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a evo dobro je hvala bogu cim sam oko skutera dobro je...a eto vidis desilo se al bitno da sam ziv i u jednom komadu...aj kad budes moga zaleti se pa ce mo na kavu ili sendaj broj na PM pa cu ti se javit kad budem u omisu...

x-plorer:
evo mali update narucen je set dizna od 70 do 92 nadam se da cu ga uspit postelat s tim i da mi se vise nece gusit unutra su rolice od 4 g...gljiva vise ne viri onako spojio sam je dirtekt na karburator samo sad moram nekako skonbinirat kako to sve napravit da lipo izgleda...replica se bas lipo cuje...jos moram malo dordit nosac jer mi donja rupane pase ugl slike cim se sve slozi...imam jedno pitanje imam stage6 soft centralni al je dosta veci nego ovaj seriski skoro za duplo...jeli to mora bit tako..sada momentalno je seriski....jel smeta sto je ovaj duzi...

giannelli:
skratis taj centralni cicangama na duzinu kao i serijski.  :icon_thumright:

x-plorer:

--- Citat: giannelli - 06 Svibanj, 2010, 22:54:22 ---skratis taj centralni cicangama na duzinu kao i serijski.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da ga skratim....????7

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju