Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
walkay:
Samo dalje, bas me zanima kako ce to raditi! Nema bas puno takvih skutera na forumu! :icon_thumright:
x-plorer:
--- Citat: walkay - 30 Ožujak, 2010, 01:02:44 ---Samo dalje, bas me zanima kako ce to raditi! Nema bas puno takvih skutera na forumu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala mene isto zanima kako ce to sve skupa zvucat sa replicom i napokon cu cut ovu gljivu u punom izdanju...kad dodje spuh stavit cu video kako zvuci...
x-plorer:
evo jedna mala novost narucio sam stage 6 centralni feder soft znaci naj meksi nadam se da cu uspit s njim i s konbiniranjem rola uspit dobit stagod...
XSH_tuned_MHR:
hm nebi tu drzo gljivu ., nemoj se cudit ako je skine neko :)., rijesi neko koljeno i pod plastiku snjom
x-plorer:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 31 Ožujak, 2010, 02:03:04 ---hm nebi tu drzo gljivu ., nemoj se cudit ako je skine neko :)., rijesi neko koljeno i pod plastiku snjom
--- Kraj citata ---
znam toga se i ja bojim al valjda nece heheh...ma pokusa sam sve moguce nacine jedino ovako moze stat...al zato je nabavljena cerada pa kad budem negdi cu ga pogrit i zavezat a ima i alarm i daljinsko heheh full oprema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju