Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (48/114) > >>

x-plorer:

--- Citat: Nikon - 09 Ožujak, 2010, 13:06:36 ---koliko ti ovo sredjujes brzo ce postat ferari  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

pa polako....nigdi mi se ne zuri...

x-plorer:
evo mali update evo dosao mi ventilvar od malossia nemoze se usporedit sa seriskim masu je kvalitetniji pera su veca ugl pre zadovoljan..

pajo:
jel ti ide taj ventilator na kina radilicu??

x-plorer:
evo nebi ja bio ja kad nesto nebi poslo naopako...ugl kad sam isao stavit ventilvar na radilicu ima sta za vidit nemoze sist...tako da moram ic tokaru da mi prosiri promjer prema radilici da mi moze sjest iz ovoga sam naucio jedno kad sam prodao moj ventilvar momku kojin posjeduje CPI-a pasalo mu je... to bi znacilo da i ostali djelovi pasu s cpi-a tako je da je dilema oko djelova razrjesena...

luna500rr:
Da pasu ti djelovi s filipova cpi-ja...
Moj ti je savjet ako ces mjenjati radilicu i variomat, uzmi radilicu za minarelli jer je tanja i moci ces ostvariti bolji start, veci prjenosni omjer itd...
Ako ces ostati pri 16mm radilici, nadji dobra tokara, prvo probusis ventilator s 16mm borerom, pa obradis zvjezdi, ili nabavis zvjezdu s nekog kineza...
Variomat, ventilator, bolcna, sve u vezi s starterom ti pase sa svih 2t china skutera (Peda, Luna, CPi, Keeway, Kingway, Sachs, Explorer, Longija...) :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju