Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (35/114) > >>

x-plorer:
evo konacni proizvod nakon dva dana hebade da mi stane kako treba ajme kako je lipo cut.......btw evo slike karba nakon malog ciscenja...pa mi sad recite jel ovo 16,12 ili 13

giannelli:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2009, 21:44:23 ---ja imam ovaj flextube što si spominjao al mogao sam uz pomoć crjeva od usisivača jeftinije proći.
ja si uskoro selim gljivu pod sic uz pomoć tog crijeva

--- Kraj citata ---
bit ce dosta bucnije onda. :S

vidi vezice.  :toothy12:

x-plorer:
mora sam ucvrstit nekako...a ovo sto viri cu sutra pricvikat...jbg nije ovo flex tube da je cvrsto...

robert:

--- Citat: x-plorer - 22 Prosinac, 2009, 18:13:28 ---mora sam ucvrstit nekako...a ovo sto viri cu sutra pricvikat...jbg nije ovo flex tube da je cvrsto...

--- Kraj citata ---
nemoj bit toliko uvjeren da je flextube tako dobar. kao prvo poprilično kratak za naše kineze a kao drugo gljiva se neda baš 100% sigurno pričvrstit.
još uvjek mislim da je homemade bolji jer se da na svoje potrebe pripasati

@gianelli: malossi e5 sa poklopcem pod sicom nema šanse da bude glasnije neg na otvorenom

x-plorer:
ako ti tako kazes onda je...posto je nisam imao nemogu bas nesto govorit mislim ovo sto si mi rekao za crijevo je super solucija i stvarno sljaka..samo eto moram se je tu pricvrstit vezicom jer u suprotnom klapa... ...reci mi jel imas igdi video kako vice taj tvoj E5...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju