Tehnički kutak > Garaža

----------> x-project <----------

<< < (25/114) > >>

x-plorer:
nije glasna opce jako slabo se cuje a jako dobro odradjuje posa...meni je dosta postelano al svejedno iz sigurnosni razloga nabavit cu vecu diznu...aj snimi da ja vidim kako se to dere...

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 18 Prosinac, 2009, 20:41:48 ---nije glasna opce jako slabo se cuje a jako dobro odradjuje posa...meni je dosta postelano al svejedno iz sigurnosni razloga nabavit cu vecu diznu...aj snimi da ja vidim kako se to dere...

--- Kraj citata ---

Sutra cu snimit kad sestra donese diznu iz st, u im nema nista za motor osim svjecice super bosna :drunken_smilie:
Trenutno je airbox na luni, nisam je nikako niti palio, osim prije dva dana kad sam je probao na snjegu, strah me na mali motoric po ledu umalo poginu nikidan :(

x-plorer:
evo vanka -4 a ja isa npravit djir...smrza sam se...mozda cak volio da je malo glasnija al eto sta je tu je....al opet drago mi je sta nije iritirajuce nego ima jako lip zvuk onako pomalo dubok kad dam gasa...

luna500rr:
Na yubitu se ljepo cuje ;D
Moja ce se cut u voznji malo glasnije neg serijski filter, al na leru i na laganom dodavanju gasa je čar u gljivi :glasses2:
Vroommm vromm vrooomm :toothy12:

x-plorer:
ma jos ce se formirat zvuk kad dodje sprotsku spuh i cilindar..a...kad ga lagano turiram onako ima strasan zvuk..al nemam pojma sada kako cu stavit podnicu...morat cu nabavit nekakvu prirubnicu od 45 ili nesto tako ili cu morat rizat plastiku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju