Tehnički kutak > Tuning skutera
SP 180 - Prevelika potrošnja
igor.sb:
kom nama se stalno desavaju takve stvari?, meni ne :dontknow:
teoretski tvoje drzi vodu, ali u praksi se drugacije pokaze
imas trokiranje, moras nabijat gas da bi motor uspio radit u leru :dontknow:
2TDottore:
igore imo sam 3 skutera na kojima nije radila vakum pumpa i nikad nikavih problema......ja neznam o cem ti pricas..... ???
a to kai moras nabijat gas na leru da radi to je zato kai imas preveliku diznu kao sto sam ja imo upocetku na srki150 pa mi se gasila na leru...
igor.sb:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 13:38:09 ---igore imo sam 3 skutera na kojima nije radila vakum pumpa i nikad nikavih problema......ja neznam o cem ti pricas..... ???
--- Kraj citata ---
ja cu rec da sam vidio na 3 skutera kad ode vakum pumpa da jede g#vn# ovako kao sto sam ti rekao...tako da ja ne znam o cem ti pricas .....???
i mozemo do sutra :dontknow:
2TDottore:
eeeeeeeee........tu smo znaci.....ti si vidio tri skutera a ja sam imao svoja tri skutera na kojima nisu radile vakum pumpe sto je jako velika razlika jer to kai si ti vidio je pitanje sta je na tim skuterima bilo ispravno a sto nije pa se dogadjalo to sto pricas i kao kriva je vakum pumpa a posto je kod mojih skutera bilo sve drugo ispravno garantiram ti da vakum pumpa nije problem zbog kojeg vam se to dogadjalo.....i tu stajemo jer nemas vise argumenata u korist obrane svoje teorije.... :beah:
igor.sb:
ne kuzis ti mene, al dobro :laughing7: :laughing7:
i meni se sr gasi(o) a nema veze s glavonom diznom, vec nesto drugo(tajna :toothy11:) vec mi je receno da se nema smisla raspravljat s tobom
odustajem :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju